Grootmeester Reiki, Graad 16 t/m 20

 

 

 

Reiki  Graad 16

 

 

De 16 °  van Reiki  heeft een symbool Dai Kei, dat helpt te zien wat er zal gebeuren.

Wat het ook is,  het zal komen. Terwijl we in Reiki 15 leven zien, zien we in Reiki 16 wat komen gaat.

 

Het symbool helpt je om de Openbaring te begrijpen.

Ze leert ons ook en leidt ons om te begrijpen wat er geschreven was net voor de komst van Jezus leven. De Openbaring is ons geschreven om te laten zien wat zal komen en ons de weg naar de eeuwigheid te laten zien!

De tekens zijn er, ze moeten gewoon begrepen worden. We hebben deze moeilijkheid, omdat de gebeurtenissen geleidelijke veranderingen zijn die we nauwelijks merken omdat ze slechts geleidelijk zijn, helpt dit niveau ons te begrijpen dat we ons in een tijd van verandering bevinden en we ons moeten voorbereiden op iets nieuws en wat het zal worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00

 

 

Reiki Graad 17

 

De Reiki van 17 ° heeft een symbool dat helpt bij de toekomstige Goddelijke tempel. Terwijl de Reiki 16 probeerde te onderscheiden wat er gaat komen, helpt Reiki 17 je om toegang te krijgen tot de Hemelse tempel, zodat je de zegeningen kunt ontvangen. Het Reiki-symbool 17 werd aan Roberta Rianad geschonken door de geestelijke leiders.

Omdat de Goddelijke tempel moeilijk te begrijpen is, is deze techniek om te herkennen wat er zal gebeuren. Deze graad helpt de getuigenissen ons te vertellen en ons voor te bereiden op wat er zal gebeuren. De tekens zijn er, ze moeten alleen gewoon begrepen worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00

 

 

Reiki Graad 18

 

Wijsheid in het boeddhisme is de notie van Synyata (Sanskriet). Het is het besef dat alle verschijnselen verstoken lijken van afzonderlijke individuele wezens. De realisatie van Sunyata in de perceptie van het zelf en verschijnselen (extra zintuiglijke waarneming) is daarom een ​​fundamentele ervaring in het bereiken van verlichting. In het hindoeïsme wordt dit wijsheid en kennis Vidya (Sanskriet) genoemd. Het was voor het laatst het dualisme opgelost, het idee eerst om te stoppen op het moment om te zijn, of om gewoon te Zijn.

Wijsheid zonder kennis is dus kennis. Het is niet opgeslagen of geprogrammeerd. Wijsheid wordt verkregen door liefde voor de wereld en brengt het goede naar voren.

 Wijsheid is niets meer dan, laten gaan en God volledig laten. Dit zal in de eerste plaats het dualisme opheffen en ten tweede maakt toegang tot intuïtie mogelijk. Intuïtie is niets meer dan toegang tot volledige kennis. Alleen door onwetendheid krijgt u toegang tot alle kennis.

 Dit symbool maakt deze paradox duidelijk.

 

Als afsluiting krijg je ook extra  3 Chakra symbolen,waar mee je ook in een meditatie kunt werken.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00

 

 

Reiki Graad 19

 

Het Reiki-symbool 19
De 19 ° graden Reiki biedt een symbool dat je helpt om terug te keren naar een Zero-State van nul. Terwijl je in Reiki 18 leerde dat Wijsheid zonder kennis dus kennis is en Wijsheid wordt verkregen door liefde voor de wereld, wat resulteert in volwassenheid en spirituele wijsheid.

Vergeven
“Anderen vergeven komt later. Eerst moet je jezelf vergeven. Dit vereist verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces en de moed hebben om te zweten!

” (CWD) “De domme vergeven, noch vergeten; de naïeve vergeven en vergeten; de wijze vergeeft maar vergeet niet. ‘ (Thomas Szasz)
Ho’oponopono, het Hawaiiaanse vergevingsproces, stelt ons in staat om de aka-verbinding te verbreken (in wezen vooroordelen wegnemen in hoe we anderen zien) om nieuwe verbindingen en verjongde relaties te creëren met de hulp van Goddelijkheid.

Deze prachtige afstemming is samen met een meditatie die je in staat stelt om te kunnen vergeven.
Voor deze inwijding vraag ik €15,00 inclusief Handleiding en Certificaat.

 

 

Reiki Graad 20

 

Het Reiki 20 symbool

De 20 ° graden Reiki ecn. eindgraad, bieden een symbool dat je helpt om een klachtvrij leven te leiden. In Reiki 19 leerde je om je lei schoon te maken. In Reiki level 20 leer je waardering te cultiveren.

 

Dankbaarheid

‘Dankbaarheid betekent dank en waardering. …
Dankbaarheid, dat rijmt op ‘houding’, komt van het Latijnse woord gratus, wat ‘dankbaar, aangenaam’ betekent. Als je dankbaarheid voelt, ben je blij met wat iemand voor je heeft gedaan en ook met de resultaten. (online definitie)
“Wanneer we hebben geleerd om vergeving te beoefenen, is wat volgt, in een moment van niets, stilte en na een tijdje van ‘Zero-Point-Bewustzijn’, spreekt het Goddelijke tot je in vorm van inspiratie

Deze prachtige afstemming is samen met een meditatie die je in staat stelt om Dankbaar te zijn.
Voor deze inwijding vraag ik €15,00 inclusief Handleiding en Certificaat.