Grootmeester Reiki, Graad 16 t/m 18

 

 

 

Reiki  Graad 16

 

 

De 16 °  van Reiki  heeft een symbool Dai Kei, dat helpt te zien wat er zal gebeuren.

Wat het ook is,  het zal komen. Terwijl we in Reiki 15 leven zien, zien we in Reiki 16 wat komen gaat.

 

Het symbool helpt je om de Openbaring te begrijpen.

Ze leert ons ook en leidt ons om te begrijpen wat er geschreven was net voor de komst van Jezus leven. De Openbaring is ons geschreven om te laten zien wat zal komen en ons de weg naar de eeuwigheid te laten zien!

De tekens zijn er, ze moeten gewoon begrepen worden. We hebben deze moeilijkheid, omdat de gebeurtenissen geleidelijke veranderingen zijn die we nauwelijks merken omdat ze slechts geleidelijk zijn, helpt dit niveau ons te begrijpen dat we ons in een tijd van verandering bevinden en we ons moeten voorbereiden op iets nieuws en wat het zal worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €15,00

 

 

Reiki Graad 17

 

De Reiki van 17 ° heeft een symbool dat helpt bij de toekomstige Goddelijke tempel. Terwijl de Reiki 16 probeerde te onderscheiden wat er gaat komen, helpt Reiki 17 je om toegang te krijgen tot de Hemelse tempel, zodat je de zegeningen kunt ontvangen. Het Reiki-symbool 17 werd aan Roberta Rianad geschonken door de geestelijke leiders.

Omdat de Goddelijke tempel moeilijk te begrijpen is, is deze techniek om te herkennen wat er zal gebeuren. Deze graad helpt de getuigenissen ons te vertellen en ons voor te bereiden op wat er zal gebeuren. De tekens zijn er, ze moeten alleen gewoon begrepen worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €15,00

 

 

Reiki 18 is Volgende week beschikbaar!