Grootmeester Reiki, Graad 16 t/m 18

 

 

 

Reiki  Graad 16

 

 

De 16 °  van Reiki  heeft een symbool Dai Kei, dat helpt te zien wat er zal gebeuren.

Wat het ook is,  het zal komen. Terwijl we in Reiki 15 leven zien, zien we in Reiki 16 wat komen gaat.

 

Het symbool helpt je om de Openbaring te begrijpen.

Ze leert ons ook en leidt ons om te begrijpen wat er geschreven was net voor de komst van Jezus leven. De Openbaring is ons geschreven om te laten zien wat zal komen en ons de weg naar de eeuwigheid te laten zien!

De tekens zijn er, ze moeten gewoon begrepen worden. We hebben deze moeilijkheid, omdat de gebeurtenissen geleidelijke veranderingen zijn die we nauwelijks merken omdat ze slechts geleidelijk zijn, helpt dit niveau ons te begrijpen dat we ons in een tijd van verandering bevinden en we ons moeten voorbereiden op iets nieuws en wat het zal worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00

 

 

Reiki Graad 17

 

De Reiki van 17 ° heeft een symbool dat helpt bij de toekomstige Goddelijke tempel. Terwijl de Reiki 16 probeerde te onderscheiden wat er gaat komen, helpt Reiki 17 je om toegang te krijgen tot de Hemelse tempel, zodat je de zegeningen kunt ontvangen. Het Reiki-symbool 17 werd aan Roberta Rianad geschonken door de geestelijke leiders.

Omdat de Goddelijke tempel moeilijk te begrijpen is, is deze techniek om te herkennen wat er zal gebeuren. Deze graad helpt de getuigenissen ons te vertellen en ons voor te bereiden op wat er zal gebeuren. De tekens zijn er, ze moeten alleen gewoon begrepen worden.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00

 

 

Reiki Graad 18

 

Wijsheid in het boeddhisme is de notie van Synyata (Sanskriet). Het is het besef dat alle verschijnselen verstoken lijken van afzonderlijke individuele wezens. De realisatie van Sunyata in de perceptie van het zelf en verschijnselen (extra zintuiglijke waarneming) is daarom een ​​fundamentele ervaring in het bereiken van verlichting. In het hindoeïsme wordt dit wijsheid en kennis Vidya (Sanskriet) genoemd. Het was voor het laatst het dualisme opgelost, het idee eerst om te stoppen op het moment om te zijn, of om gewoon te Zijn.

Wijsheid zonder kennis is dus kennis. Het is niet opgeslagen of geprogrammeerd. Wijsheid wordt verkregen door liefde voor de wereld en brengt het goede naar voren.

 Wijsheid is niets meer dan, laten gaan en God volledig laten. Dit zal in de eerste plaats het dualisme opheffen en ten tweede maakt toegang tot intuïtie mogelijk. Intuïtie is niets meer dan toegang tot volledige kennis. Alleen door onwetendheid krijgt u toegang tot alle kennis.

 Dit symbool maakt deze paradox duidelijk.

 

Als afsluiting krijg je ook extra  3 Chakra symbolen,waar mee je ook in een meditatie kunt werken.

 

Met prachtige meditatie, les materiaal en certificaat.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €10,00