Grootmeester Reiki, Graad 21 en 22

 

 

 

Reiki Grandmaster 21e & 22e Graden

 

De geheime Reiki-symbolen

 

 

 

Deze twee nieuwe symbolen zijn:

 Shika Sei Ki – {Heal the Heart & Soul}

Shika So – {Connection between Emotions and Communication}

 

Deze twee symbolen werken perfect samen. Het ene heeft de rol om het hart te openen en te reinigen, terwijl het andere symbool je helpt om je gevoelens op een vredige manier te uiten. Wanneer ze met elkaar gecombineerd worden, creëren en onderhouden ze een harmonieuze relatie met je innerlijke zelf, hogere zelf en het bewustzijn van iedereen om je heen. Dit gebeurt wanneer je een open hart hebt en de wil om je gevoelens te uiten, zodat ze elkaar heel goed kunnen aanvullen in hun gebruik voor energetische en spirituele afstemming.

 

Reiki 21

Level 1 – Shika Sei Ki – Love That Travels From Heart to Heart

Shika Sei Ki kan het beste worden gebruikt bij het werken met de Hartchakra. Het kan helpen om negatieve energieën uit het hart te verwijderen, evenals emotionele stress, woede en angst, waardoor het een ideaal symbool is om te gebruiken tijdens een genezingssessie als je werkt met een cliënt die lijdt aan angst- of paniekstoornissen.

Op fysiek niveau kan Shika Sei Ki helpen bij het oplossen van problemen die te maken hebben met het cardiovasculaire systeem en arteriële spanning, zoals arteriële hypotensie, hypertensie (hoge bloeddruk), oscillerende (herhalende) spanning, hartaandoeningen en myocardium inflammatie (ontstoken hartspier)

 

Dit symbool is zeer geschikt voor:

Gebroken hart
Liefdesverdriet
Hartklachten
Hart aandoeningen
Emotionele problemen

 

 

 

 

Reiki 22

Niveau 2 – Shika So – Goddelijke communicatie en uitlijning van keelchakra

Shika So wordt meestal gebruikt wanneer je de keelchakra moet zuiveren om jezelf met moed en vastberadenheid te uiten. Dit is een symbool dat je ook kunt gebruiken om te helpen bij schildklierproblemen en bij energetische onevenwichtigheden. Shika So helpt je om je etherische lichaam te openen om angst en onrust weg te nemen als je de waarheid moet spreken of als je tot grote groepen mensen moet spreken. Een gebruik voor dit symbool dat ik heb gevonden wanneer ik cliënten behandel die voor genezing naar mij toe komen, is dat het hen zal helpen om gebieden van hun leven aan te pakken waarvan zij denken dat ze stilstaan.

 

Op fysiek niveau kan Shika dat ook doen met de volgende problemen:

Hypo en hyperthyreoïdie (schildklieraandoening)

Bijschildklierinsunciëntie

Laryngitis (ontstoken strottenhoofd)

Cervicale spondylose

Faryngitis (keelontsteking)

Hoesten

Tonsillitis (ontstoken keelamandelen)

 

 

Deze 2 prachtige afstemmingen horen samen en worden samen door gegeven met 2 symbolen en meditatie.

Wat ontvang je:
2 inwijdingen
Een handleiding
Een certificaat