Reading November

DAG OKTOBER, WELKOM NOVEMBER 🍂🍁🍄
November is een maand van gevoeligheid, stilte en bezinning. Ook transformatie valt eronder.
Met Allerheiligen op 1 November en Allerzielen op 2 November gedenken we de overledenen en hun over- gang naar de volgende zijnstoestand.
De 11 staat voor loslaten en het vrijgeven van aardse belangen. Deze maand is daarom geschikt voor innerlijke bezinning, zelfreflectie en de erkenning van je eigen plus- en minpunten.
November helpt je je intuïtie op te merken en je van veel dingen bewust te worden die nog dienen te worden afgerond. Ideeën, plannen en voornemens dienen niet overhaast rondgebazuind te worden.
In November is men in versterkte mate af- hankelijk van de buitenwereld. Ondersteun anderen deze maand meer dan anders door middel van gedachten, voorspraak en gebeden.
DE MAAND NOVEMBER, MAANDGETAL 11, HELPT JE:
• je op jezelf te bezinnen en op waarde te schatten wat je hebt,
• het verleden los te laten, je van zorgen, zwaarmoedigheid, pijn en wrok te ontdoen en vol godsvertrouwen in het hier
en nu te leven,
• vergeving te oefenen en je naasten te dienen,
• te werken aan de verwerkelijking van je ideeën,
• je je eigen licht te herinneren.
11 is een Meestergetal, gezien dat getal mag November ook een Meestermaand genoemd worden.
Dubbelgetal 11
Thema: Eenheid – inzicht
DE ENGELEN BOODSCHAP VAN 11
11: Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachte en ideeën, want ze zijn het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.
TAROTAART VAN NOVEMBER: GERECHTIGHEID.
Eigenlijk zegt deze kaart Gerechtigheid alles al. Je kunt veel verschillende gedachten hebben, maar uiteindelijk gaat het erom dat je eerlijk blijft. Heb je bepaalde dingen gedaan, en voelt het niet goed of zuiver, dan zal gerechtigheid zegevieren. Overheerst jouw ego, of je Hogere Zelf? Het is de karma kaart, ‘what goes around, comes around’. Ben je op zoek naar gerechtigheid, dan is dit een prachtige kaart
DIER VAN DE MAAND NOVEMBER: DE SLANG
De slang symboliseert de transformatie, de wedergeboorte. Wanneer de slang uit zijn eigen vel is gegroeid laat hij het achter.
Hoe zit dat met jou, ben je bereid je oude huid achter je te laten? Ben je bereid om mensen, relaties en andere zaken die geen plaats meer hebben in je leven los te laten?
Bron: Marianne ©, eigen cursus Numerologie