Grandmaster Reiki 21 & 22

 

 

 

REIKI GRAND MASTER 21 ST & 22 ND GRAADS 

 

Samen €25,00

[Elders €53,00 à €86,00]

Voorwaarde Reiki meesterschap en niveaus 5-20.

 

DE GEHEIME REIKI-SYMBOLEN GENEZEN HET HART & ZIEL, VERBINDING TUSSEN EMOTIES EN COMMUNICATIE – deze twee symbolen werken perfect samen. De een opent en reinigt het hart, de ander helpt je om op een vredige manier je gevoelens te uiten. Gecombineerd creëren en onderhouden ze een harmonieuze relatie met je innerlijke zelf, hogere zelf en het bewustzijn van iedereen om je heen.

 

Reiki Grand Master 21e en 22e graad Empowerments

{The Secret Reiki Symbols} werd in 2020 gechanneld door Jay Burrell.

De Geheime Reiki Symbolen zijn fysiek niet nieuw. Ze maken deel uit van een reeks heilige symbolen die verder gaan dan traditionele Reiki door je beoefening te verbeteren met een focus op het hart, de ziel en de emotionele verbinding met de hemelse hiërarchie en het galactische bewustzijn. Deze twee geweldige symbolen zijn enkele maanden geleden in mijn leven gekomen en hebben me nieuwe methoden gegeven die ik kan gebruiken om Reiki naar mezelf en mijn cliënten te kanaliseren. Ze zullen ook heel goed werken in combinatie met de trillingen van andere Reiki-systemen.

Deze twee symbolen worden niet door veel spirituele scholen onderwezen omdat ze behoren tot een geheime niet-traditionele lering van Meester Mikao Usui. Naast de traditionele symbolen waar je al op bent afgestemd door je bestaande Reiki-training en de symbolen binnen Reiki Grand Master 5-20 wil ik dat je ontdekt hoe deze twee nieuwe symbolen je kunnen helpen om een ​​veel hogere trillingsfrequentie te kanaliseren, evenals nieuwe niveaus van bewust bewustzijn bereiken.

Deze twee nieuwe symbolen in het Engels zijn:

* Het Heal the Heart & Soul-symbool

* Het verband tussen emoties en communicatiesymbool

Deze twee symbolen werken perfect samen. Het ene heeft de rol om het hart te openen en te reinigen, terwijl het andere symbool je helpt om je gevoelens op een vredige manier te uiten. Wanneer ze met elkaar gecombineerd worden, creëren en onderhouden ze een harmonieuze relatie met je innerlijke zelf, hogere zelf en het bewustzijn van iedereen om je heen. Dit gebeurt wanneer je een open hart hebt en de wil om je gevoelens te uiten, zodat ze elkaar heel goed kunnen aanvullen in hun gebruik voor energetische en spirituele afstemming.

Wat ontvang je:

Twee aparte inwijdingen
Een (vertaalde) Nederlandse handleiding
Een certificaat

En je kunt deze prachtige energie doorgeven aan anderen

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~