Grootmeester Reiki Levels 19 en 20

 

 

Grootmeester Reiki Level 19 en 20

 

Als eerste en (nog) enigste in Nederland, Grootmeester Reiki Levels 19 en 20

 

Het Reiki-symbool 19
De 19 ° graden Reiki biedt een symbool dat je helpt om terug te keren naar een Zero-State van nul. Terwijl je in Reiki 18 leerde dat Wijsheid zonder kennis dus kennis is en Wijsheid wordt verkregen door liefde voor de wereld, wat resulteert in volwassenheid en spirituele wijsheid.

Vergeven
“Anderen vergeven komt later. Eerst moet je jezelf vergeven. Dit vereist verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces en de moed hebben om te zweten!

” (CWD) “De domme vergeven, noch vergeten; de naïeve vergeven en vergeten; de wijze vergeeft maar vergeet niet. ‘ (Thomas Szasz)
Ho’oponopono, het Hawaiiaanse vergevingsproces, stelt ons in staat om de aka-verbinding te verbreken (in wezen vooroordelen wegnemen in hoe we anderen zien) om nieuwe verbindingen en verjongde relaties te creëren met de hulp van Goddelijkheid.

Deze prachtige afstemming is samen met een meditatie die je in staat stelt om te kunnen vergeven.
Voor deze inwijding vraag ik €15,00 inclusief Handleiding en Certificaat.

 

 

Het Reiki 20 symbool

De 20 ° graden Reiki ecn. eindgraad, bieden een symbool dat je helpt om een klachtvrij leven te leiden. In Reiki 19 leerde je om je lei schoon te maken. In Reiki level 20 leer je waardering te cultiveren.

 

Dankbaarheid

‘Dankbaarheid betekent dank en waardering. …
Dankbaarheid, dat rijmt op ‘houding’, komt van het Latijnse woord gratus, wat ‘dankbaar, aangenaam’ betekent. Als je dankbaarheid voelt, ben je blij met wat iemand voor je heeft gedaan en ook met de resultaten. (online definitie)
“Wanneer we hebben geleerd om vergeving te beoefenen, is wat volgt, in een moment van niets, stilte en na een tijdje van ‘Zero-Point-Bewustzijn’, spreekt het Goddelijke tot je in vorm van inspiratie

Deze prachtige afstemming is samen met een meditatie die je in staat stelt om Dankbaar te zijn.
Voor deze inwijding vraag ik €15,00 inclusief Handleiding en Certificaat.