Imara Reiki

 

 

 

 

Imara Reiki

€30,00

€15,00

Founder: Barton Wendel

 

 

 

Imara Reiki is niveau 5 op de Reikischaal. Imara is Heilig en een van de krachtigste versies van Reiki. Het heeft GEEN symbolen nodig. Het heeft een sterke spirituele connectie (geascendeerde wezens en engelen). Het geneest problemen uit vorige levens, onderdrukte problemen (fysiek, emotioneel, spiritueel trauma), problemen die niet in de bewuste geest zijn en toch invloed op je hebben. Healing op afstand wordt vereenvoudigd en geïntensiveerd. Het is gebruikelijk dat gever en/of ontvanger informatie waarneemt tijdens genezing. Imara Reiki is een eenvoudig systeem en er is niet veel informatie over geschreven. Dit is een prachtig genezingssysteem.

Wat is Imara Reiki?

Imara is een vorm van Reiki die op een hoger energieniveau trilt dan de meeste gebruikelijke Reiki-tradities. Je moet een Reiki Master zijn die al is afgestemd op traditionele Usui Reiki om de volledige voordelen van Imara Reiki te ervaren.

Veel beoefenaars noemen Imara een niveau 5, waarbij de drie niveaus van Usui 1, 2 en 3 zijn. Maar onthoud dat de ervaring voor elk individu anders zal zijn. Sommigen hebben Imara Reiki beschreven als een veel grotere vibratie dan enige andere geneeswijze waarmee ze hebben gewerkt.

Imara is intense energie. Het voelt anders:

  • . Imara gebruikt geen symbolen
  • . Imara gebruikt een andere, maar gemakkelijkere manier om afstemmingen door te geven
  • . Imara is gespecialiseerd in het genezen van problemen uit vorige levens
  • . Imara werkt goed bij het genezen van onderdrukte problemen
  • . Imara kan delen van het leven genezen die in het onbewuste liggen, maar die je nog steeds beïnvloeden
  • . Imara gebruikt een zeer eenvoudige maar intense afstandshealings procedure
  • . Imara gebruikt heel vaak ervaringsvisioenen van spirituele gidsen / engelen, enz
  • . Imara-sessies veroorzaken vaak visioenen en berichten uit de geestenwereld

De naam Imara betekent “meer”. .verwijzend naar de hogere energietrilling die het afgeeft, vandaar meer Reiki.

Imara reiki is een prachtige en hele krachtige reiki vorm, die zich richt op het oplossen van karma, vast gewortelde blokkades. Het bekrachtigd energetische verbindingen met andere wezens. Imara reiki is een reiki die boven Karuna Ki band zit en is alleen mogelijk voor Reiki Masters.

Imara Reiki is een moeilijk te vinden afstemming. Hier zijn redenen voor. De grootste reden is dat je altijd moet weten aan wie je een afstemming van Imara moet geven. Er zijn mensen die niet klaar zijn voor Imara en zijn krachtige energie en die enige tijd bij de meer conventionele stijlen van Reiki moeten blijven voordat ze proberen de Imara-ervaring te bereiken.

 

GELIEVE TE LEZEN : Om afgestemd te worden op Imara, moet je een Reiki Master zijn. Als je geen Reikimaster bent, is de afstemming op Imara ongedefinieerd.