Rustig Slapen Reiki

 

 

 

Rustige Slaap Reiki
De energieën van Rustige Slaap Reiki stromen om je te helpen gemakkelijk in slaap te vallen en een goede nachtrust te krijgen, zodat je uitgerust en verfrist wakker wordt. Zovelen van ons hebben veel stress en angst door het dagelijkse leven, en velen van ons hebben het zo druk dat we niet de tijd nemen om uit te rusten en onze energieën op te frissen. Dit systeem werkt voor degenen die moeite hebben met in slaap vallen en een goede nachtrust te krijgen en ook voor degenen die er geen tijd voor nemen hun energie op te laden door voldoende rust te krijgen. De energieën zijn zacht,
sereen en vredig om je te helpen met elk slaapprobleem, zodat je wakker wordt en je energiek, verfrist en vernieuwd voelt.

Rustige Slaap Reiki
Niet genoeg slaap van goede kwaliteit krijgen, draagt bij aan depressie, angst en zelfs sommige staten van waanvoorstellingen. Het heeft invloed op je lichamelijke gezondheid en je welzijn en je merkt misschien dat je je niet goed kunt concentreren, taken kunt afmaken en je vermoeid voelt. Niet genoeg rust krijgen, verlaagt je energie en ben je niet in staat om je doelen te manifesteren. Rustige Slaap Reiki helpt daarbij om de rust en slaap kwaliteit te krijgen die je nodig hebt om gezond, levendig en alert te zijn zodat je productief kunt zijn, je goed kunt voelen en het leven kunt creëren dat u wilt.

Het symbool stelt voor dat je vredig in bed slaapt met de ster van rust die boven je waakt, je beschermt terwijl je slaapt, en zorgt voor de energie voor een goede nachtrust.

Founder: Daelyn Wolf 

Voor deze heerlijke en fijne uitwisseling van energie, vraag ik € 15,00 inclusief manual en certificaat via mail