Twin Flame Reiki

 

 

Tweelingvlam Reiki Afstemming

Founder: Daelyn Wolf

€15,00

 

 

Tweelingvlam Reiki verbindt je met je Tweelingvlam en met Spirit voor bekrachtiging, verlichting en genezing. De energieën van dit systeem openen de verbinding met je Tweelingvlam voor een uitwisseling van begeleiding, liefde en lichtenergieën.

Je Tweelingvlam is de Yin Yang helft van jou. Terwijl ieder van jullie een complete geest en ziel is, weerspiegelt je Tweelingvlam ofwel de mannelijke of vrouwelijke –yang of yin kant van jou. De verbinding tussen jullie is erg sterk en als je eenmaal energetisch verbonden bent, zul je dat ook zijn energie en wijsheid kunnen uitwisselen.

Tweelingvlammen zijn als identieke tweelingen die op aarde op het fysieke vlak worden geboren. Als je naar je tweelingziel kijkt, is het alsof je naar een spiegelbeeld van jezelf kijkt. Het belangrijkste verschil is dat meestal één man en één vrouw zal zijn.

Tweelingzielen zijn twee individuen met een zeer krachtige verbinding. De energieën van Tweelingvlam Reiki openen de verbinding met je Tweelingvlam voor een uitwisseling van begeleiding, liefde en lichtenergieën. Je Tweelingvlam is de Yin Yang helft van jou.

Hoewel ieder van ons een complete geest en ziel is, weerspiegelt je Tweelingvlam ofwel de mannelijke of vrouwelijke yang- of yin-kant van jou. De verbinding tussen jullie is erg sterk en als je eenmaal energetisch verbinding maakt, kun je energie en wijsheid uitwisselen.

Tweelingzielen kunnen hun verbinding met elkaar verliezen. Wat er gebeurt, is dat de verbinding er eigenlijk altijd is, maar ze zijn allebei tegelijk geïncarneerd en hebben het contact met elkaar verloren. Dit kan ervoor zorgen dat je je altijd alleen voelt, of alsof er iets ontbreekt, alsof een deel van je ergens weg is. De energieën van deze afstemming zullen helpen om die etherische verbinding weer bij elkaar te brengen.

Wat ontvang je:
Een eenmalige afstemming
Twee symbolen
Een manual
Een certificaat

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen