Magisch Sjamaan LichtWerker Programma

 

 

 

Magisch Sjamaan LichtWerker Programma

 

Afbeeldingsresultaat voor plaatje sjamaan

 

Het Magisch Sjamaan LichtWerker Programma leert de essentie van sjamanisme in drie levels:

 

Level 1: Inwijden

Hierin worden de basisprincipes uitgelegd van wat het betekent om sjamanisme uit te oefenen.

De Level 1 afstemming verbindt je met de energieën van Moeder Aarde en de energieën van Spirit op een manier die je helpt te groeien en te leren je horizon te verbreden. In de handleiding voor Level 1 wordt besproken hoe je een Spirituele reis kunt maken, om binnenin te bekijken en om te ontdekken wie je echt bent, en wat je pad kan zijn, inwijdingsriten, Magische namen, en meer.

 

Level 2: Overgangsvorm

Versterkt je verbinding met Moeder Aarde en Spirit en biedt een schild van bescherming tijdens het identificeren van duidelijke negatieve en ongewenste energieën tijdens een genezing. De handleiding voor Level 2 omvat negatieve verbindingen, soul retrieval, terugvorderen van je energie, en meer.

 

Level 3: Master

Het Master Level laat je toe om de inwijdingen door te geven aan anderen, en blijft je band versterken met Moeder Aarde en de Spirit.

Ook wordt je derde oog – 6e chakra en Kruin -7e chakra geopend, zodat je paranormale vermogens worden versterkt door verbinding te maken met je Hogere Zelf. Er is ook een versterking van de 2e chakra welke staat voor fysiek instinct. Level 3 Master handleiding behandelt meditatie, healing, kruiden en kristallen, visioenen, leerproces, versterken intuïtie en instinct, Natuur magie, leven in harmonie, en nog veel meer!

 

Terwijl je ook het sjamanisme kan leren en kan doorgroeien zonder inwijding en er is ook niets nodig om verbinding te maken met de Spirit, maakt het Magisch Sjamaan LichtWerker Programma inwijding het pad vrij en versneld je opstijgen voor degenen die bereid zijn om samen te werken met de energieën.

Hoe vaker je de energieën gebruikt, hoe sterker ze worden en gemakkelijker je kunt verbinden en gebruiken. Tegen de tijd dat je het Master level hebt bereikt, zal je de sjamanisme energieën begrijpen en de essentie beheersen van het Magisch Sjamaan Lichtwerker programma

 

Wil je worden ingewijd in Magisch Sjamaan Lichtwerker programma, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt 3 afstandsinwijdingen, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat. De kosten zijn €20,00 samen voor de 3 inwijdingen