Chakra Prana Empowerment

 

 

Chakra Prana Empowerment
Founder: Winarso

  €9,99

 

 

Een persoon kan energie verzamelen van verschillende vibratieniveaus, inclusief kleur, die in verschillende delen van het lichaam worden gebruikt.

Door ons hele lichaam hebben we belangrijke energiecentra, die verbonden zijn met belangrijke organen of klieren die andere lichaamsdelen aansturen. Elk van deze belangrijkste energiecentra wordt chakra-chakra genoemd, een Sanskrietwoord dat wiel betekent.

Een chakra is een wielachtige draaiende draaikolk die ronddraait in een cirkelvormige beweging en een vacuüm vormt in het centrum dat alles aanzuigt dat het tegenkomt op zijn specifieke trillingsniveau. Er wordt gezegd dat ons lichaam honderden chakra’s bevat die de sleutel zijn tot de werking van ons wezen.

Deze ‘spinningwielen’ halen gecodeerde informatie uit onze omgeving. Gecodeerde informatie kan van alles zijn, van een kleurtrilling tot ultraviolette straling tot een radio of microgolf tot de aura van een andere persoon. In wezen ontvangen onze chakra’s de gezondheid van onze omgeving, inclusief de mensen waarmee we in contact staan ​​(daarom hebben de stemmingen van andere mensen invloed op ons!).

Ook onze chakra’s stralen een trillingsenergie uit. Er wordt ook aangenomen dat we zeven hoofdchakracentra hebben en dat elk hoofdcentrum op verschillende niveaus met ons wezen is verbonden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Op het fysieke niveau bestuurt elk chakra een hoofdorgaan of klier, die vervolgens wordt verbonden met andere lichaamsdelen die dezelfde frequentie resoneren. Elk orgaan, klier en lichaamssysteem is verbonden met een chakra en elke chakra is verbonden met een kleurtrillingsfrequentie.

Het hartchakra regelt bijvoorbeeld de thymusklier en is ook verantwoordelijk voor het functioneren van het hartorgaan, de longen, het bronchiale systeem, de lymfeklieren, het secundaire circulatiesysteem, het immuunsysteem, evenals de arm en handen. En het hartchakra resoneert met de kleur groen.

De zeven belangrijkste chakra-centra zijn uitgelijnd langs de wervelkolom. Als er op enig niveau verstoringen zijn, is dit te zien aan het vitaliteitsniveau van de chakra. Ook is elk van de zeven hoofdchakra’s hun eigen intelligentiecentrum.

Dit betekent dat elke chakra niet alleen wordt geassocieerd met onze fysieke gezondheid, maar ook aspecten bestuurt die verband houden met ons emotionele, mentale en geloofssysteem.

Om een ​​chakra in balans te brengen – of het nu op emotioneel, intellectueel, fysiek of spiritueel niveau is – moeten we de chakra (kleur) vibratie inbrengen, die op dezelfde frequentie resoneert.

Bij de studie van de anatomie van de aura is het belangrijk om de betekenis van het chakrasysteem en de taal van kleuren die in de aura tot uitdrukking komen te begrijpen.

Chakra Prana Empowerments is een energetisch systeem gekanaliseerd om te helpen:

Lijn, zuiver en activeer het hele chakrasysteem op de stroom van liefde, herstel de energiebalans, zuivering en versterking van het auraveld.

Breng de subtiele lichamen en het zenuwstelsel in balans.

Herstructureren van DNA, Genezen van gaten en energiecysten, Verbeteren van de verbinding met de goddelijke, universele bron, hoger zelf, Transmuteren van lagere energieën in hogere vibraties.

Verhef, breng vreugde, positieve gedachten en welzijn, verbeter meditatie.

Er zitten 13 functies in deze inwijding
1. Chakra Prana-afstemming
2. Chakra-uitlijning.
3. Energie-lichaamsafstemming.
4. Chakra Prana-kern.
5. Chakra Prana-balancer.
6. Voetchakra-balancer.
7.  1eChakra-balancer.
8.  2eChakra-balancer.
9.  3eChakra-balancer.
10. 4eChakra-balancer.
11. 5eChakra-balancer.
12. 6eChakra-balancer.
13. 7eChakra-balancer.
14. Draaiende chakra-booster.

Wat ontvang je:
Een inwijding
Een manual
Een certificaat

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen.