Trauma Sessies

 

Trauma Sessies

 

Trauma is een belangrijke oorzaak van menselijk lijden. Trauma kan ontstaan na een levensbedreigende gebeurtenis, een gewelddadige ervaring of een langdurige periode van overweldigende stress (als kind of op latere leeftijd). Ook meer voorkomende gebeurtenissen zoals een medische ingreep, slecht nieuws of een ongeluk kunnen traumatische reacties oproepen.

De gevolgen worden soms pas veel later voelbaar en kunnen dan (vaak onbegrepen) fysieke, emotionele en mentale klachten veroorzaken. Rouwen om een geliefde dierbare overledene. Een schok, gezondheid. Verlaten of scheiding. Geboorte trauma, innerlijk kind pijnen. Alles wat je pijn heeft gedaan..

Niet iedereen verwerkt evenveel of helemaal niet zodat de gedragen last veel problemen kan geven, zowel geestelijk als lichamelijk.

Daarom deze speciale en liefdevolle Sessies om te kunnen verwerken, het anders gaan zien.
Verlichting in je pijnen zodat het draaglijker wordt.

Wat kun je verwachten bij een trauma sessie

*Je kunt voelen..
* verdriet
* emoties
* pijn voelen.
* huilen of lachen.
* een brok in je keel
* Flashbacks zien
* Loom of moeheid
* Slaap
* Tintelingen of prikkelingen.
*In trance gaan
*Beelden terug zien en/of voelen wat je pijn heeft gedaan….

 

Er zijn 4 keuzes in de sessies:

  • Trauma Care Session TM :  voor de heling van het trauma zelf
  • Time Line Repair Shakti TM:  om niet in het verleden of toekomst te blijven zitten, hoe kortstondig dit misschien soms ook is en je jezelf er wel aan blijft vasthouden of er in vast blijft zitten alsof de ervaring recent is
  • New Identity Integration TM:  om na heling je nieuwe ontstane identiteit te integreren, zodat het en sneller gaat en je niet zelf op zoek hoeft naar het wat en hoe (na heling van trauma verandert je identiteit en dat mag geïntegreerd worden, zonder dat dit opnieuw een grote zoektocht wordt)
  • Health Restoration Shakti TM:  voor de heling van lichaam, geest , emoties en spiritualiteit, om weer heelheid, eenheid, vertrouwen in jezelf en het leven, gezondheid en vitaliteit te ervaren. En zodat je je weer gedragen voelt door het leven zelf.

Voor 3 sessies vraag ik €20,00