Zonar Reiki symbool

 

 

Zonar

                                                                                     Reiki Symbool

Artikel door Reiki Master Sunetra

 

Zonar is een prachtig symbool en maakt deel uit van Karuna® In Reiki  In het symbool staan ​​de 3 concentrische oneindigheidssymbolen voor genezing van vorige levens, karmische en interdimensionale kwesties. Hoewel er wordt gezegd dat er andere symbolen zijn die veel krachtiger zijn dan dit, vind ik dit symbool persoonlijk erg nuttig, omdat het een beetje subtiel is en helpt in de beginfase van diepe cellulaire genezing.

Onze cellen dragen trauma en pijnlijke herinneringen uit een vorig leven met zich mee, waardoor we in ons huidige leven met problemen te maken krijgen. Zonar wordt samen met het Usui-symbool voor genezing op afstand Hon-Sha-Ze-Sho-Nen gebruikt om alle traumatische gebeurtenissen op cellulair niveau los te laten. Zonar brengt de herinneringen naar het bewuste niveau voordat ze worden vrijgegeven aan het universum en versterkt ook genezing op afstand.

Zonar-symbool
Dit symbool werkt ook heel goed als iemand toegang wil tot zijn vorige levens. Wanneer Zonar op de Solar Plexus wordt getekend, helpt het ons om toegang te krijgen tot onze vorige levens waar genezing voor trauma nodig is. Het werkt als een spirituele en emotionele verdoving en vermindert zo de emotionele pijn, helpt ons om van verslavingen af ​​te komen, herhaalde patronen te doorbreken en giftige relaties uit ons leven te elimineren. Terwijl je toegang hebt tot iemands vorige levens, kunnen hun Reiki-gidsen worden geroepen voor begeleiding.

Dit symbool doet wonderen wanneer problemen met het Innerlijke Kind worden genezen, vooral bij mensen die in hun jeugd te maken hebben gehad met mishandeling. Het helpt bij het losmaken van de problemen van schaamte en onwaardigheid uit het onderbewustzijn en ook bij het wegnemen van de onderdrukte traumatische herinneringen aan het misbruik. Mensen kunnen huilen en huilen wanneer ze genezen worden voor hun innerlijke kind met Zonar, maar men moet zich realiseren dat het goed is om het er allemaal uit te laten. Zonar wordt ook gebruikt om aartsengel Gabrielle aan te roepen tijdens het genezen van patiënten met kindermishandeling.

Naast het bovengenoemde wordt Zonar ook gebruikt om lichaamspijnen, relatieproblemen en epilepsie te genezen.