Afstandsinwijdingen

Wat zijn afstand inwijdingen?

Dit zijn inwijdingen die op afstand gegeven worden. Zelf geef ik ze op een afgesproken dag en tijdstip.

Er zijn veel healers die de inwijding in een chi ball stoppen, die je dan zelf binnen moet halen. Ik vind dit wat onpersoonlijker. Ik vind het belangrijk dat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt die hij of zij verdient.

Dit kost meer tijd, en daarom zijn de prijzen hierop aangepast. De prijzen zijn ook inclusief de nazorg via e-mail. Het is heel erg belangrijk dat je niet met vragen blijft zitten, en ook ervaringen delen is vaak belangrijk in het zuiverings- en transformatie proces.

Bij het inwijden krijg ik ook beelden te zien, soms beelden van vorige levens, symbolen, kleuren, Engelen, Lichtmeesters enz. Dit is elke keer verschillend. Ook krijg ik een persoonlijke Boodschap voor je door vanuit de Lichtwereld, aansluitend bij jouw energieën.

Waarom een afstand inwijding?

Het is voor veel gevoelige Zielen (HSP’ers) vaak moeilijk om in grote groepen ingewijd te worden. Er is veel afleiding, er zijn veel ‘prikkels’. Zij kunnen zich vaak beter ontspannen in hun eigen vertrouwde omgeving. De inwijding kan dan veel intenser ervaren worden. 

Er is geen reistijd en je kunt je daarna gelijk ontspannen en aarden in je vertrouwde omgeving, of je tuin ingaan om te aarden. Zonder afleiding van andere mensen. Als je een gezin hebt, vraag dan ze je minstens een uur lang niet te storen, om de energieën goed door te laten dringen, en je daarna te aarden om terug te komen in het Hier en Nu.

Hoe werkt een afstand inwijding?

Je bestelt je inwijding en betaald deze via iDEAL of overboeking. Nadat het bedrag is bijgeschreven neem ik contact met je op via e-mail. Ik stuur je de informatie van de inwijding door, de oorspronkelijke handleiding (vaak in het Engels), de vertaling en hoe je je het beste kunt voorbereiden.

De inwijding neemt ongeveer een half uur in beslag, maar ik raad iedereen altijd aan om daarna nog een kwartier te blijven liggen, met je handen bijv. op je hart of op je lichaam, om de energieën goed dóór te laten stromen.

Daarna schrijf ik het verslag voor je uit met mijn ervaringen. Ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar jouw ervaring.

Het is altijd bijzonder om een inwijding mee te mogen maken en ik ben ook altijd heel erg dankbaar dat de cliënt mij heeft uitgekozen. Het gaat om vertrouwen.

Ook is een zekere basis op het gebied van healing voor degene die het doorgeeft wel van belang bij het doorgeven van inwijdingen. Omdat je soms ook negatieve energieën moet verwijderen, of je cliënt heel goed moet gronden, voordat de inwijding überhaupt plaats kan vinden. Vandaar mijn keuze voor een “live inwijding” i.p.v. een chi ball. Bij een chi ball is er weinig tot geen controle. En ik vind wel dat je als healer je verantwoordelijkheid hierin moet nemen.

Uiteraard is de cliënt zélf verantwoordelijk hoe hij of zij ermee omgaat. Als je intentie Zuiver is, en je staat Open om te leren en te groeien, kunnen er veel bijzondere zuiveringen en transformaties plaats gaan vinden. Zelfreflectie is hierbij ook erg belangrijk. Maar tijdens de inwijdingen is er altijd Onvoorwaardelijke Liefde aanwezig en je kunt je weer volledig Verbonden voelen met de Oerbron, waaruit je ontstaan bent.

Bij de meeste cliënten vind al een zuivering plaats na het bestellen van de inwijding. Het kan dus ook zijn dat dit bij jou gebeurt, dit is volkomen normaal en ook heel erg goed.

In liefde en licht

Marianne

Afbeeldingsresultaat voor plaatje afstandsinwijding
Afstandsinwijding