Engelen aanroepen voor bescherming: Aartsengel Chakra-gebed

 

 

 

Engelen aanroepen voor bescherming: Aartsengel Chakra-gebed

 

Er is één aartsengel of hoger wezen voor elk van de chakra’s. Leer hoe je ze kunt bidden en hoe je je kunt verbinden met hun krachtige energieën.

Er is één aartsengel of hoger wezen voor elk van de chakra’s. Leer hoe je voor hen kunt bidden en hoe je je kunt verbinden met hun krachtige energieën.

Zeg dit gebed zo vaak als je wilt om je te verbinden met de energieën van de aartsengelen en hogere wezens. Er is één aartsengel of hoger wezen voor elk van de chakra’s.

Ik roep Aartsengel Michaël op om mij te helpen bij het openen en onderhouden van mijn wortelchakra. Dank je wel, Aartsengel Michaël, dat je me helpt geaard te blijven in deze wereld. Ik dank je dat je me helpt het gemakkelijke pad van het leven te bewandelen terwijl ik dichter bij het vervullen van mijn doel kom. Ik dank je, Aartsengel Michaël.

Ik roep Aartsengel Metatron aan om me te helpen bij het openen en onderhouden van mijn sacrale chakra. Bedankt, Aartsengel Metatron, voor het helpen herkennen van mijn fysieke en emotionele behoeften. Ik roep je op om me te helpen wanneer ik uit balans ben. Bedankt dat je me eraan herinnert om elke dag van mijn leven vreugde te kiezen. Ik dank je, Aartsengel Metatron.

Ik roep Aartsengel Uriel aan om me te helpen bij het openen en onderhouden van mijn zonnevlechtchakra. Bedankt, Aartsengel Uriël, dat je me eraan herinnerde mijn kracht te gebruiken. Ik roep je op om me te helpen herinneren om te ademen. Ik vraag je om de verbinding met de Bron van al het leven te versterken. Met jouw hulp probeer ik elke dag angst uit mijn gedachten te houden. Ik dank u dat ik nu begrijp wie ik werkelijk ben. Ik dank je, Aartsengel Uriël.

Ik roep Aartsengel Rafaël op om mij te helpen bij het openen en onderhouden van mijn hartchakra. Dank je, Aartsengel Rafaël, dat je me eraan herinnert dat de liefde en het licht van de Bron een deel van mij zijn zoals ik een deel van Hem ben. Naarmate ik meer van deze liefde en dit licht accepteer, ben ik vervuld van overvloed en kies ik ervoor om dat licht met anderen te delen. Ik roep je op om me te helpen bij het helen en voorbijgaan aan alles wat niet van het hoogste licht is. Ik dank je, Aartsengel Rafaël.

Ik roep Aartsengel Gabriël aan om me te helpen bij het openen en onderhouden van mijn keelchakra. Dank je, Aartsengel Gabriël, dat je me eraan herinnert mijn waarheid te spreken en mijn behoeften te eren. Ik roep je op om me te helpen weten wanneer ik moet zeggen en wanneer ik moet luisteren. Ik kies er nu voor om de waarheid te zien, de waarheid te horen, de waarheid te spreken en de waarheid te voelen. Om elke dag van mijn leven de waarheid te zijn. Ik dank je, aartsengel Gabriël.

Ik roep de Shekhinah , het vrouwelijke gezicht van de Bron, aan om me te helpen bij het openen en onderhouden van mijn wenkbrauwchakra. Bedankt, Shekhinah, dat je me helpt spirituele kennis en intuïtie te verwerven en te groeien in de kracht van de kracht die rechtmatig van mij is. Ik roep je op om me eraan te herinneren dat de mensen die ik elke dag ontmoet ook een specifiek doel in hun leven hebben. Ik erken dat ze een deel zijn van het Goddelijke, wat ze een deel van mij maakt, aangezien we allemaal Eén zijn. Ik dank je, Shekinah.

Ik roep het Christuslicht aan om me te helpen bij het openen en onderhouden van mijn kruinchakra. Dank u, Christuslicht, voor deze permanente verbinding van licht dat elke dag krachtiger door mij heen stroomt.

Ik sta nu toe dat dit licht elk aspect van mijn ziel geneest. Ik roep je op om me eraan te herinneren dit heldere licht elke dag met anderen te delen terwijl ik door mijn leven loop.

Ik erken dat ik altijd verbonden ben met de Bron en kies ervoor om bewuster in dat licht te wandelen. Ik dank u, Christus Licht.

Ik bid dat je pad voortdurend gezegend wordt.

Amen