Licht van Engelen Reiki

 

 

 

Licht van Engelen Reiki 

 

 

Over Licht van Engelen Reiki
Licht van Engelen Reiki is een Reiki systeem dat werkt met de licht energie van de Engelen voor genezen en opheffen. Het doel van Licht van Engelen Reiki is om een ‘Lichtheid’ naar het hart te brengen en om de vreugde van de ziel toe te laten schijnen. Vaak, in het leven, worden we verstrikt door problemen, kwesties en teleurstellingen. Onze harten worden zwaar en onze gedachten worden ingewikkeld. We beginnen alles heel serieus te nemen. Het leven wordt een probleem dat moet worden opgelost in plaats van een vreugdevolle ervaring om volledig te leven.
Als we in die ruimte van de strijd komen, wordt het moeilijk om vreugde in het leven te vinden. Soms krijgen we zo opgeslokt door de problemen dat het leidt tot depressie, angst en malaise. Zelfs als we niet in een complete depressie zijn gegaan, kunnen we ons ongelukkig voelen of gewoon een leven van constante laagwaardige stress.
De oplossing voor dit probleem is niet om meer te buigen en onszelf te beroven van een leven dat we ‘goed in de hand hebben’. Dit leidt alleen tot meer frustratie, lage zelfachting, en een gevoel van vastzitten’.
Soms is het beste wat we kunnen doen als we voelen dat we in een donkere plaats zijn is gewoon “vrolijk zijn”. Stop met onszelf serieus te nemen! Stop met problemen zo serieus te nemen ! Neem even wat tijd om te lachen, glimlachen, dwaas te doen, zelfs.
Maar – zeg je – er is iets echt verschrikkelijks gebeurd. Misschien is iemand dicht bij je gestorven. Hoe kan ik mogelijk lachen en vrolijk zijn tijdens een tijd van tragedie?
Zeker, er zijn tijden om te treuren en verdrietig te zijn. Neem de tijd die je nodig hebt om je verdriet en pijn uit te spreken. Maar er is ook een tijd om dat te laten gaan en je te openen voor het leven en geest.
Onthoud: We zijn gewoon spirituele wezens die een “menselijke ervaring” hebben op deze planeet. In het tijdperk van de eeuwigheid is alles wat we nu ervaren, gewoon een speling van een moment in het grote schema van dingen. Het ‘slechtste’ ding dat ons kan gebeuren is de dood, wat gewoon een overgang is naar een ander bestaan en nieuwe ervaring.
Vrolijk worden is niet oneerbaar ten opzichte van je strijd of het nagedachtenis van een geliefde. Het is in feite een manier om meer licht en geluk aan de wereld te brengen. Helpt het lopen met een zuur gezicht anderen? Nee dat doet het niet. Dit hoeft niet te zeggen dat we vrolijk moeten zijn. Maar het uitdrukken van een echt licht hart en een rustige geest kan positieve energie brengen aan degenen rondom jou. Het is een zegen dat je jezelf en anderen kan geven.

 

Voor deze liefdevolle energie uitwisseling van de engelen naar het hart toe, vraag ik €10,00 inclusief werkboekje en certificaat