999 Engelen Rijk

 

999 Angelic Realm

€ 20,00

 

De 999 Engelenrijken bevinden zich in de 999 frequentie, de hoogste Goddelijke energetische vibratie. Het is een hemelse realiteit met hoge energie waar de Engelen gemakkelijk voor je toegankelijk zijn. De energie van dit systeem verbindt je met het rijk van engelen op de hoogste frequentie en opent het pad om te communiceren en je energieën te laten stijgen. Naarmate je energie stijgt, zie je misschien visioenen van engelen die je normaal niet zou zien, en hoor je de engelen zingen. De verlichting die je in deze tijd verkrijgt, zal je op alle gebieden van je leven helpen.

In het 999 energierijk van engelen is niets onmogelijk. Wonderen zijn gebruikelijk. Je kunt tussen de energieën in deze frequentie lopen en zult in harmonie en vibratie met hen zijn als je meer leert over engelen, om hulp vraagt ​​en verlichting zoekt. Je kunt wonderen verwachten en je leven verbeteren, waarbij de energie van 999 Engelenrijken de overgangen verzacht.

Je wordt afgestemd op een symbool om je te helpen verbinding te maken en te werken met de energieën van dit systeem.

Moge je altijd gemakkelijk verbonden zijn met de Hogere Rijken, en moge je altijd de verlichting ontvangen die je zoekt.

Oprichter: Daelyn Wolf (Linda Colibert)

Wat ontvang je:
Een eenmalige inwijding
Een symbool
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze mooie inwijding doorgeven aan anderen