Atlantis Activatie

 

 

 

Atlantis Activatie

 

€20,00

 

Atlantis

Ben jij spiritueel aan het ontwaken en ben je je bewust van je vorige levens? Voel je je aangetrokken tot Atlantis? Veel lichtwerkers en starseeds zijn in deze tijd geïncarneerd om hun levenslessen en karma die ze hebben meegenomen uit de tijd van Atlantis in evenwicht te brengen.

Kennis en wijsheid uit Atlantis

De energie waarin we in Atlantis leefden was heel hoog en zuiver en we leefden vanuit een hoger bewustzijn. Alles wat je als ziel ooit hebt meegemaakt en ervaren zit opgeslagen in jouw lichaam, in jouw cellen en DNA. Wanneer je oude ballast, zwaarte en imprints gaat opruimen en je DNA geactiveerd wordt, zal je bewustzijn zich verhogen en zul je steeds meer de wijsheid uit vorige en parallelle levens gaan herinneren. Je multidimensionale bewustzijn wordt geactiveerd, je ervaart dat afstand en tijd een illusie zijn en je komt in contact met jouw hogere wezensdelen

 

Inwijding en Heling

Met deze activatie (inwijding en heling) ontvang je een krachtige zuivering en heling. Het activeert je Atlantische Lichtcodes in een hoogfrequente LichtTempel van Healing, omgeven door Priesters & Priesteressen, Atlantische Kristallen & Schedels maar bovenal is het een krachtige activatie en bekrachtiging van jouw zijn in de Gouden Atlantis frequenties, die de herinnering aan en kennis van Atlantis in jou doet ontwaken.

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding & Heling
Een manual
Een certificaat

 

En je kunt deze prachtige energie doorgeven aan anderen.