Chakra Healing Flush

 

 

 

Chakra Healing Flush

 

De Chakra Healing Attunements is een energiesysteem welke bestaat uit zeven afstemmingen (inwijdingen), één voor elk chakra. Het is een krachtige manier om geconcentreerde helende energie naar een specifiek chakra te sturen. Iedere afstemming ruimt negatieve energie in het chakra op, brengt het weer opnieuw in lijn en opent het chakra.

 

De Chakra Healing Attunements helpen de chakra’s te reinigen en te genezen van oude issues en negatieve energieën die daar worden vastgehouden. Je kunt de Healing Attunements zien als een versterkte healing sessie en is een zeer krachtige manier op snel veranderingen teweeg te brengen.

 

Als je eenmaal bent afgestemd op het hele systeem (alle inwijdingen hebt ontvangen), dan kun je de Chakra Healing Attunements gebruiken als healing voor je cliënten, hands-on of via afstand. Je kunt het ook als aanvulling gebruiken voor tijdens een gewone Reiki sessie.

 

Founder: Stephanie Brail

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Chakra’s, energiecentra en energietransformatoren

De Chakra-afstemmingen helpen bij het openen, ontwikkelen en opruimen van blokkades, een belangrijk onderdeel van ons energiesysteem. Het woord chakra komt uit de Sanskriet taal en betekent wiel of schijf van licht. In een driedimensionaal beeld is het meer een draaikolk of werveling van lichtenergie. Een snel roterende tornado die energie absorbeert of uitzendt. Chakra’s zijn energiecentra en energietransformatoren en een verbindend en daarom essentieel onderdeel van ons energiesysteem. Ze brengen de energie in de juiste vibratie of frequentie en verdelen die vervolgens over een lichaamsgebied om het gezond en vitaal te houden. De chakra’s zijn verbonden met de aura en dus met de buitenwereld. Ze brengen de energie die wordt ontvangen van de aura over naar de fijnere energiekanalen in ons lichaam, de meridianen en nadi’s. De Chakra-afstemmingen optimaliseren dit proces.

Een toren van zeven chakra’s, verbonden door de kundalini

Er zijn zeven hoofdchakra’s en veel secundaire chakra’s. De hoofdchakra’s vormen een verticale toren van zeven winkels, in toenemende energiefrequenties. Chakra 1 neemt energie van de aarde op en geeft overtollige energie terug aan de aarde om te worden gereinigd. Chakra 7 heeft een energie-uitwisseling met het universum en de hogere dimensies. Deze twee chakra’s zijn de boven- en onderkant van elkaar. De tussenliggende chakra’s hebben in dit verticale systeem de horizontale positie. Waar ze een voorkant hebben die energie absorbeert en een achterkant die energie uitzendt. Deze chakra’s 2-6 kruisen horizontaal de kundalini, het lichtkanaal dat door de wervelkolom loopt en de chakra’s van energie voorziet (levenskracht, prana, chi). Op deze manier zijn de kundalini en de chakra’s onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen zorgen ze ervoor dat al onze fysieke en spirituele aspecten van levenskracht of prana worden voorzien.

Chakra Flowers, symbool voor de bloei van de kwaliteiten van het leven

Chakra’s worden vaak vergeleken met een lotusbloem. Je zou kunnen zeggen dat wij als een belichaamde ziel geworteld zijn in de aarde om in de hemel te bloeien. Dat alle chakra’s bloemen zijn die min of meer open zijn. En vertegenwoordigen het tot bloei brengen van bepaalde leefgebieden en levenskwaliteiten. Chakra’s zijn de zich ontwikkelende stadia en niveaus van bewustzijn, variërend van volledig fysiek tot volledig spiritueel. Waar elk niveau een afzonderlijk chakra vertegenwoordigt. Ook is elk chakra verbonden met een endocrien systeem. Het chakra-systeem is een regenboog van kleuren, effecten en potenties. En heeft overeenkomsten met edelstenen, geuren en geluiden. Chakra’s breiden de mogelijkheden uit waarmee je als baby steeds verder begint. Net als het bewustzijn van wat je bent en welke houding je wilt aannemen ten opzichte van deze wereld. Met de Chakra-afstemmingen wordt dit natuurlijker en eenvoudiger.

Chakra’s en onze emotionele, psychologische en spirituele ontwikkeling

Chakra’s zijn dus symbolische bloemen die min of meer open zijn. Hoe opener, hoe gevoeliger je bent voor de energieën die bij dat chakra horen. En hoe meer ontwikkeling en kansen dat chakra je zal geven. Dit moet echter in harmonie zijn met je fysieke staat en spirituele ontwikkeling. Te gesloten chakra’s maken je ziek en voorkomen spirituele ontwikkeling. Te open chakra’s kunnen overweldigend zijn ( HSP’s)) en kan lichamelijke, emotionele en psychische klachten veroorzaken. Het openen van de chakra’s moet daarom in overeenstemming zijn met je spirituele groeiproces. Dit proces begint bij de geboorte in het basischakra en stijgt tijdens je jeugd steeds verder op naar het kruinchakra. In je volwassen leven begint dit proces steeds meer te verdiepen. Afhankelijk van de ervaringen die je opdoet, en van je bewustzijnsontwikkeling en spirituele energiewerk. De Chakra-afstemmingen helpen je bij je emotionele, psychologische en spirituele ontwikkeling.

De Chakra-afstemmingen, voor Chakra Healing en Chakra Balancing

De Chakra-afstemmingen helpen om de chakra’s te openen, in evenwicht te brengen en te harmoniseren en ze van blokkades te bevrijden. Chakra’s kunnen voelen als een bal van energie op een bepaalde hoogte, die zich  energetisch vanaf daar op een subtielere manier verspreidt. Hoe beter gevoeld, hoe opener ze zijn en hoe meer blokkades oplossen. Chakra’s zijn onmisbaar voor genezing en spiritualiteit. Ze werken als preventie van fysieke, emotionele, mentale en spirituele problemen. Ook op de lange termijn. De teksten van de Chakra-afstemmingen 1-7 beschrijven elk chakra. De tabellen tonen de belangrijkste informatie van elk chakra. Alle chakra’s zijn in principe even belangrijk. Daarom is het waardevol om met alle chakra’s te werken, om alle Chakra-afstemmingen te doen.

 

Voor deze 7 inwijdingen, inclusief Manual en certificaat vraag ik 20 Euro