DNA Healing Reiki

 

 

 

DNA Healing Reiki

Euro 10,00

 

DNA Healing Reiki is een heel eenvoudig systeem, bestaande uit één symbool, een DNA Helix. Het is bedoeld om de lichamelijke gezondheid te verbeteren door eventuele fouten in iemands DNA of spiritueel (energetisch) DNA te herstellen.

Deze energie is bedoeld om vooral goed te werken voor mensen met chronische of degeneratieve ziekten zoals chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, MS en anderen. U kunt deze energie ook gebruiken om aan andere gezondheidsproblemen te werken of om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Het idee is dat degeneratieve, chronische ziekten, die notoir moeilijk te genezen zijn met energetische healing, worden veroorzaakt door een fout of fouten in de energetische blauwdruk van de persoon (spiritueel DNA). Deze fouten kunnen zich dan manifesteren en verergeren in het fysieke lichaam door besmetting van het energetische systeem door een aanval van negatieve energie op een persoon, of door een systematische afvoer van iemands levensenergie als gevolg van psychisch vampirisme.

 

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat

 

En je kunt deze mooie inwijding doorgeven aan anderen!