Engelen Reiki, inwijding

 

 

Engelen Reiki

Afbeeldingsresultaat voor plaatje engelen reiki

 

 

 

Engelen Reiki combineert Engelen en Reiki.

De symbolen zijn opgenomen in de Reiki-inwijding. De Engelen worden aangeroepen en gevraagd om te helpen bij de genezing.

Het Engel Reiki Systeem is een krachtig, liefdevol en rijk systeem om op de engelen aan te sluiten en om optimaal gebruik maken van de Usui Reiki-systeem. De traditionele vier Reiki symbolen zijn opgenomen; elk is verbonden met een van de vier aartsengelen. Men kan het alleen of met een ander systemen gebruiken.

Naarmate het aantal Lichtwerkers begonnen te stijgen deed dit de donkere krachten ook stijgen van het Licht. Reiki masters begon beschermingstechnieken te adviseren. Engelen zijn door hun aard zeer beschermend & pure wezens van licht die willen dat wij gelukkig en gezond zijn. Dit inspireerde Danny Currincks Engel Reiki starten. Engelen zijn zowel een manifestatie van de kracht van God en personificaties van zijn macht. Engelen overstijgen elke religie, elke filosofie en elk geloof. In feite engelen hebben geen godsdienst zoals wij die kennen. Hun bestaan gaat vooraf aan elk religieus systeem dat ooit heeft bestaan op aarde.

 

Minima Usui Reiki 2- vereist

Deze inwijding kost 20 euro. Dit is inclusief handleiding, certificaat via mail