Engelen Steen inwijding

 

 

 

Engelen Steen

 

angel stones

Bij dit energie systeem leer je om een Angel Stone (engelensteen) te maken voor jezelf en anderen. Je kunt deze steen bij je dragen, maar ook bijvoorbeeld gebruiken tijdens hands-on of afstandshealingen.

Een speciaal aangewezen engel zal continue in je energieveld aanwezig zijn. De energie is genezend en beschermend. Het voelt zacht en rustgevend aan. Het werkt op je blokkades, het balanceert en brengt schoonheid en vreugde in je leven. Het is een leuke en wonderlijke manier om met de engelen energie te werken.

De Angel Stones is ook heel geschikt voor gevoelige kinderen, Indigo en Kristal kinderen.

Aan één steen heb je genoeg, maar je mag er zoveel maken als je zelf wilt.

Angel Stones nemen geen negatieve energie op en hoeven hierdoor niet gereinigd te worden.

Je kunt de steen bij je dragen, je kunt deze tijdens je slaap onder je kussen leggen voor genezing en een goede nachtrust of gewoon in een ruimte neerleggen. Je zult continue de energie ontvangen die je nodig hebt. Geplaatst in de ruimte zal de Angel Stone zorgen voor een harmonische en vreugdevolle sfeer.

Het is ook mogelijk om water met de Angel Stones op te laden.

Founder: Ole Gabrielsen

 

Wil je worden inwijd in de Angel Stones dan kun je via het email formuliercontact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 10 euro.