Etherische Magneet Therapie

 

Ethereal Magnetic Therapy
Inwijding

€ 10,00

Founder Lynda Ward

 

 

Dit systeem is precies hetzelfde als het gebruik van magnetische armbanden, ringen en Magniet edelsteen enz. Om pijntjes enz. Te verlichten. Magnetische therapie is NIET iets nieuws. Magneten worden in de Chinese geneeskunde gebruikt vanaf rond 2000 voor Christus in combinatie met reflexologie en acupunctuur. Het wordt nog steeds gebruikt als eerste regel behandeling voor veel voorkomende klachten.

Heb je je ooit afgevraagd waarom je een bepaald deel van je lichaam keer op keer opnieuw verwondt?
Of waarom lijkt een bepaalde wond niet te genezen?
Of misschien heb je het druk en kunt je niet uitrusten, ook al ben je misschien uitgeput.

Het lichaam kent drie stadia van bewustzijn die emotionele, fysieke, spirituele en seksuele trauma’s onthouden en op cellulair niveau opslaan. Deze trauma’s verzwakken het fysieke lichaam in de loop van de tijd en worden opgeslagen in de afgesloten kamers van de hersenen, dus het duurt vaak jaren voordat fysieke symptomen worden gerealiseerd.

In spirituele en holistische praktijken wordt vaak naar het aurische lichaam verwezen. Het is de unieke en onderscheidende energetische trilling die het fysieke lichaam omgeeft. Het meest zichtbare deel kan in kleurrijke vorm verschijnen door Kiriliaanse fotografie (en zelfs met het blote oog) en beslaat ongeveer 4 ‘tot 9’ rond het fysieke lichaam. Het verzamelt onze gedachten, onze herinneringen en onze dromen, creëert magnetische kracht voor iedereen en trekt dezelfde energie naar ons terug.

Magnetische energie = de wet van aantrekking. Positief of negatief, elke ervaring waarmee we ons op emotioneel niveau verbinden, wordt een magneet en een onderdeel van ons creatieproces.
Het etherische lichaam is het dichtste deel van de aura en bevindt zich net buiten het fysieke lichaam. Het is de dunne elektrische aqua / blauwe / heldere energie die mensen melden levende wezens te zien schetsen wanneer ze hun ogen een beetje onscherp laten gaan. Het is in dit energetische lichaam dat magnetische energie het meest effectief kan worden getransformeerd, getransmuteerd of verwijderd om iemands emotionele, mentale, spirituele en fysieke gezondheid te ondersteunen. Magneten die negatieve energie aantrekken of pijn veroorzaken, kunnen worden verwijderd, waardoor fysieke symptomen worden verminderd of geheel worden verwijderd. (Evenzo voor andere soorten magneten en hun resulterende onenigheid.)

Het fysieke lichaam is de laatste halte waar fysieke pijn zich manifesteert. Als een magneet eenmaal genoeg disharmonie in het etherische veld heeft getrokken, is het slechts een kwestie van tijd voordat er lichamelijke symptomen verschijnen. Eenmaal lichamelijk moet een symptoom niet alleen in de etherische laag van het lichaam worden aangepakt, maar ook door middel van fysieke ingrepen. Mogelijkheden zijn onder meer massage, acupressuur, acupunctuur, kruidenbehandelingen, dieet en aanvullende meer fysieke aanpassingen zoals operaties en andere.

Etherische therapie richt zich effectief op en verwijdert deze verraderlijke energieën uit de etherische laag van de aura (binnen een centimeter van het lichaam VOORDAT ze ernstige fysieke symptomen kunnen veroorzaken. Het snel vrijgeven van oude, giftige energieën en het lichaam op natuurlijke wijze laten genezen, elimineert vaak de meeste pijn. onmiddellijk en voorkomt verdere schade aan het etherische veld, de aura en het fysieke lichaam.

 

Wat ontvang je:
Een eenmalige inwijding
Een korte handleiding
Een certificaat

Belangrijk: Usui Reiki 2 om te de inwijding te ontvangen
Om anderen af te stemmen: Je moet minimaal Reiki Master / Teacher Level hebben.

 

Note: De energie kan in het begin de pijn verergeren om daarna te minderen en een heerlijke aangename warmte achter te laten..