Geboortemaand Vogels

 

 

Wat onthult jouw geboortemaand Vogel over jou?

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Wist je dat er voor elke maand een vogel mee wordt geassocieerd? Net als geboortestenen kunnen vogels in de geboortemaand een leuke en interessante manier zijn om te zien of hun kenmerken overeenkomen met die van jou. Controleer hieronder jouw geboortemaand voor vogels en kijk wat het over jou zegt.
Dit is wat de vogel van jouw geboortemaand over je onthult.

JANUARI: UIL
Je kiest jouw woorden zorgvuldig en leidt gesprekken verstandig. Ondanks je kalme karakter verrast jouw welsprekendheid bij creatief schrijven anderen, vooral je vermogen om jezelf vanuit het hart uit te drukken, waardoor ze zich dankbaar voelen dat ze met jou hebben kunnen praten.
Je communiceert op je eigen voorwaarden en hebt diepe en zinvolle gedachten. De oude Grieken en Romeinen associeerden uilen met de godin van wijsheid en profetie; Athena.

FEBRUARI: PAPEGAAI
Je bent een vrije geest en je onafhankelijke persoonlijkheid is nooit voorspelbaar of saai. Je hebt een uniek vermogen om buiten de gebaande paden te denken. Kunst, muziek en creatief schrijven maken deel uit van wie je bent. De mensen om je heen worden vaak geïnspireerd door je unieke persoonlijkheid en je passie voor het leven.
Je houdt er niet van om in het middelpunt van de belangstelling te staan; je bent echter een persoon die het hoofd verandert! Je bent geboren om vrij te reizen en vriendelijk te zijn voor degenen die je onderweg tegenkomt. Papegaaien staan ​​vaak symbool voor schoonheid, creativiteit en inspiratie.

MAART: ROODBORSTJE
De roodborstjes zijn vliegeniers van uithoudingsvermogen, en als maart je geboortemaand is, heb je een ongelooflijk vermogen om zelfs in de moeilijkste situaties te overleven. Jouw familie en vrienden respecteren jouw sterke punten en overtuigingen, of ze het je nu openlijk vertellen of niet.
Van tijd tot tijd kun je moe worden, maar je laat het zelden zien. In plaats daarvan concentreer je al je inspanningen op de beloning die op je wacht. Je bent ongetwijfeld een sterk, veerkrachtig en inspirerend persoon.
In oude mythologieën en legendes was de Roodborstje ook een symbool van passie en eer. Men geloofde ook dat het roodborstje een goddelijke vogel was. Ze worden ook wel lentevogels genoemd omdat ze symbool staan ​​voor vernieuwing en wedergeboorte.

APRIL: KANARIE
Je lacht graag en bent bijna altijd in een goed humeur. Jouw gevoel voor humor kan zelfs de meest rigide mensen ophelderen, en jouw gebruik van hete grappen om de dagen van anderen op te fleuren, toont jouw inherente zoete wijsheid. Je hebt ook een duidelijke visie als het gaat om het begrijpen van anderen.
Als iemand zich depressief voelt, weet je dat je het gewoon wilt doen om hem of haar weer beter te laten voelen. Degenen die door jouw aanwezigheid worden geëerd, hebben goede herinneringen aan jou in hun hart. Kanaries zijn vrolijke vogels die vreugde, een gevoel van welzijn vertegenwoordigen en ook een symbool zijn van altruïsme.

MEI: NACHTEGAAL
Net als het nachtegaal lied, maak je de wereld mooier door er gewoon te zijn. Jouw liefdevolle hart en je houding van acceptatie kunnen de meest regenachtige dagen de indruk geven van de hete zon.
Je lieve glimlach kan als je handelsmerk worden beschouwd en als je spreekt, luisteren mensen. De nachtegaal is een vogel met een literaire en poëtische symboliek. Het zingt liefde en helpt mensen bij elkaar te brengen.

JUNI: DUIF
Je vredige levensstijl is het resultaat van jaren van diepe reflectie en emotionele training, maar je bent zo gegroeid omdat je ware aard die van zoetheid, zachtheid en vrede is. Jouw positieve houding schijnt ook als een helder licht voor anderen, omdat je bekend staat als de drager van goed nieuws.
Je wordt overal gewaardeerd, en hoe meer je graag in je hart leeft, hoe beter je leven. De duif vertegenwoordigt de diepste vrede. Het kalmeert onze bezorgde of onrustige gedachten, waardoor we vernieuwing kunnen vinden in de stilte van de geest.

JULI: ADELAAR
Je bent een zelfverzekerd persoon, een goede luisteraar en zelfs volslagen vreemden zijn geïnteresseerd om met je te praten om hun levensverhalen te onthullen en je wijsheid te zoeken. Beschouwd als een krachtige leider, bent je betrouwbaar en behoudt je het vertrouwen van anderen.
Je bent altijd in staat om oprecht en eerlijk advies te geven en alles te doen wat nodig is om mensen in nood te helpen. De Adelaar is een symbool van vrijheid, moed en ook een link met het goddelijke. De adelaar vliegt hoger dan welke andere vogel dan ook en geeft anderen de moed om vooruit te komen.

AUGUSTUS: IJSVOGEL
Je bent een mens die graag nieuwe vrienden maakt, en zij vinden het ook leuk om bij jou te zijn. Je hebt een groot hart en staat altijd klaar om een ​​helpende hand te bieden aan degenen die het nodig hebben. Door je vindingrijkheid en intelligentie kun je slagen in het leven, en een gedegen opleiding geeft je de vleugels die je nodig hebt om te vliegen.
Ook bekend als de Halycon, is de ijsvogel lange tijd een symbool van vrede en welvaart. Er zijn veel legendes en bijgeloof omheen, waarvan er vele uit het oude Griekenland komen; het lichaam van de ijsvogel zou, indien gedroogd, bliksem en stormen kunnen voorkomen.

SEPTEMBER: HAVIK
Je bent de held van je eigen verhaal omdat je altijd moedig alle uitdagingen aangaat die op je pad komen. Jouw nederigheid en jouw wil om altijd het goede te doen, geeft je het vertrouwen en de bewondering van anderen.
Je hebt de minste kans om het vertrouwen van anderen te beschamen, en je bent vaak de engel van de aarde die anderen lijkt te helpen op hun donkerste momenten. De Haviken hebben de reputatie felle vogels te zijn en worden traditioneel vereerd als een symbool van kracht.

OKTOBER: ZWAAN
Jij bent degene die de antwoorden heeft op veel van de problemen van het leven. Je helpt graag mensen en vindt snel een haalbare en oprechte oplossing. Je diepe aard van innerlijke rust geeft je duidelijkheid die de oplossing van alles vergemakkelijkt.
Daarom komen anderen naar je toe als ze goed advies nodig hebben. Je bent een genezer en een vriendelijke gids, die anderen helpt te komen waar ze heen moeten. De zwaan symboliseert gratie en schoonheid op vele niveaus. Het wordt geassocieerd met liefde, muziek en poëzie. In de Romeinse mythologie was de zwaan heilig voor Venus, de godin van de liefde.

NOVEMBER: HAAN
Je bent een van de beste vrienden waar mensen om kunnen vragen. Heel loyaal, je bent er voor je vrienden in goede en slechte tijden. Je weet ook hoe je het naar je zin moet hebben en kunt een behoorlijke gastheer zijn op feestjes.
Een van de twaalf tekens van de Chinese dierenriem, de haan, is een Chinees symbool van eerlijkheid, evenals fysieke en morele moed. Het is van het lang attribuut en betekent fortuin, geluk, loyaliteit en bescherming.

DECEMBER: KRAAI
Je bent een mysterieuze zwerver en een avonturier die ook zelfverzekerd en nieuwsgierig is. Je rekent op jezelf en bent tevreden met wie je bent. Je bent misschien niet altijd de focus van ieders aandacht, maar je warme hart wordt echt gewaardeerd door je leeftijdsgenoten.
Je leven is altijd vol nieuwe ervaringen, en als je de ware schoonheid van je hart ontdekt, ontdek je een leven dat anderen in vergelijking doet verbleken. In de Griekse mythologie worden kraaien beschouwd als een symbool van profetie en veel geluk.