Genezingsmethoden met het Reiki symbool Cho Ku Rei

 

 

 

Genezingsmethoden met Cho Ku Rei-symbool

 

Het krachtsymbool, Cho Ku Rei, wordt gebruikt om kracht te vergroten of te verkleinen (afhankelijk van de richting waarin het wordt getrokken) en vertegenwoordigt het vermogen om spiritueel te verlichten of te verlichten. De horizontale lijn vertegenwoordigt de bron van Reiki, terwijl de verticale lijn de energiestroom symboliseert. De spiraal bereikt zeven keer de middelste lijn en vertegenwoordigt de zeven chakra’s.

 

 

Als je je werk met CKR wilt verdiepen, zijn hier vier genezingsmethoden die je kunt proberen:
Herhaal mentaal langzaam en zachtjes gedurende minstens 4 minuten het Reiki-symbool CHO KU REI. Naarmate je meer minuten in meditatie bent met het symbool, zul je honderdduizenden voordelen krijgen en zal je mate van genezing krachtiger zijn omdat het symbool en de mantra alles in zich hebben wat je nodig hebt.

De ziel is die in je lichaam leeft om te leren. De ziel doorziet je lichaam, het belangrijkste is om die visie niet te besmetten met je geest en je intellect, omdat je je beperkingen, je gebreken, je fouten en lelijkheid zult zien. De ziel kent de betekenis van het symbool al, wat je intentie is, met dit hulpmiddel in je, gebruikt je geest je lichaam om je bewustzijn wakker te maken en je fysieke en mentale beperkingen te doorbreken, een genezer te worden, ook na het mediteren met CHO KU REI en zonder het te weten ben je een zelfgenezend systeem begonnen.

Genezingsmethoden met Cho Ku Rei-symbool­
Maak een exacte kopie van jezelf in je geest en visualiseer jezelf als een lichtwezen (visualiseren als een lichtwezen zal je veel meer helende energieën in beweging brengen). Met de exacte kopie van jezelf kun je een zelfgenezende meditatie doen. Als er pijn of een ziekte in je is, kun je de handen van je exacte kopie op het deel van het lichaam plaatsen en licht over dat gebied sturen. Probeer niet aan de tijd te denken, normaal gesproken kun je na de eerste zelfgenezing en meditatie ongelooflijke resultaten behalen. Vanaf de zevende sessie zelfgenezende meditatie over dezelfde zone kun je het wonder van je kracht en genezing toegeven.

Als je moeilijkheden ondervindt bij het visualiseren, kun je het symbool in zicht hebben, hoewel je op dit moment dat je met het symbool hebt gewerkt al veel energie in je lichaam heeft gewerkt en geactiveerd, dus: mediteer terwijl je je voorstelt iemand te genezen, of zijn /haar naam (maak je geen zorgen want de Reiki-energie en de telepathie zullen aankomen bij de persoon op wie je mediteert) Vraag mentaal toestemming aan de lichtwezens en de persoon die je in gedachten hebt. Stuur het CHO KU REI-symbool een paar keer door je hoofd en maak de intentie om de persoon te genezen door de mantra te herhalen. Maak je geen zorgen, want het werkt op het auraveld en tegelijkertijd activeer je in jou de telepathie om genezing op afstand te sturen.
Bezoek die persoon mentaal. Maak genezing door je geest met de exacte kopie van je lichaam. Zijn/haar ziel zal weten dat je helpt.

Reiki begrijpt niets van afstanden, beperkingen, ruimtes en tijden. Als je dat niet gelooft, dan beperk je de kracht van je geest en van je Reiki.

Artikel door Cristina Barcenilla