Healing Flush Empowerments

 

 

HEALING FLUSH EMPOWERMENTS

Oprichter: Stephanie Brail

De Healing Flush Empowerments zijn niet bedoeld als remedie, maar bieden een geweldige aanvulling op je dagelijkse of reguliere oefeningen. De Healing Flush Empowerments bestaan ​​uit drie systemen, elk met twee niveaus met een afstemming per niveau. Je hoeft deze systemen niet achter elkaar te doen.

 

Healing Flush Empowerments 1-2 (fysiek)

De Healing Flush Empowerments 1-2 zijn bedoeld om te helpen bij het versterken van de lichaamsenergie om de immuniteit en de algehele gezondheid te vergroten.

Niveau 1 – Verwijder negatieve energie uit het fysieke lichaam en help bij het verminderen van fysieke onevenwichtigheden.

Niveau 2 – Vergroot de kracht en de immuniteit van het lichaam.

Healing Flush Empowerments 3-4 (emotioneel)

De Healing Flush Empowerments 3-4 hebben tot doel emotionele lichamen te verwijderen en versterken vervolgens het emotionele lichaam om te helpen bij een betere emotionele veerkracht.

Niveau 3 – Duidelijke emotionele blokkades .

Niveau 4 – Versterk en ondersteun het emotionele lichaam voor een betere emotionele veerkracht.

Healing Flush Empowerments 5-6 (spiritueel)

De Healing Flush Empowerments 5-6 zijn bedoeld om te helpen bij spirituele integratie door karma en implantaten te verwijderen en vervolgens je verbinding met spirit te versterken.

Niveau 5 – Heldere energieën geassocieerd met karma en spirituele implantaten.

Niveau 6 – Versterk je verbinding met spirit en je hogere zelf.

Voor deze energie uitwisseling vraag ik €20,00, dat is €3,33 per inwijding, een Meestergetal, inclusief lesmateriaal en certificaat.