Inwijding; Deeksha Blessings

 

 

The Awareness Deeksha Blessing

ღღღღ

Founder Ole Gabrielsen
EUR 10,00

Word een Bewustzijnszegen gever en ontvang voortdurende zegeningen voor jezelf.

Een Bewustzijnszegen is vergelijkbaar met een ‘Deeksha’ Eenheidszegen, behalve dat je met deze gechannelde afstemming de mogelijkheid hebt om de zegen aan anderen door te geven zodra je je eerste zegening hebt ontvangen, en zij kunnen op hun beurt de zegen doorgeven aan anderen… Op deze manier zullen veel mensen er baat bij hebben!

 

 

Wat is een Deeksha

Deeksha is een Sanskriet woord, dat verwijst naar een “zegen” of een “geschenk“, en dat letterlijk initiatie of overdracht van energie betekent. Kortom, de ontvangst van een geschenk van het universum die een neurobiologische verschuiving in de hersenen teweeg brengt, de kundalini activeert, de chakra’s in balans brengt en de ontvanger op een intelligente wijze begeleidt op zijn / haar individuele en unieke reis naar hogere staten van bewustzijn.

In de spirituele traditie van India wordt het woord Deeksha veelvuldig gebruikt. Door de snelle verspreiding van het fenomeen is men op zoek gegaan naar een andere naam die niet langer aan een bepaalde traditie is verbonden. Daarom wordt er nu ook gesproken van Oneness Blessing en/of van Oneness Deeksha. Het wordt doorgaans afwisselend gebruikt, maar het duidt op hetzelfde fenomeen.

De Deeksha vraagt geen bepaalde manier van leven, noch is een initiatie voor het volgen van een nieuw concept. Het vraagt ook niet om een bepaalde filosofie of ideologie te volgen. Het overstijgt religieuze en culturele barrières door het simpele feit dat het alleen zorgt dat iedereen ontwaakt in zijn / haar eigen spirituele traditie of geloof, waardoor religie een kwestie is van persoonlijke keuze
Oneness Deeksha is de rechtstreekse overdracht van energie die het hart tot bloei brengt en een neurobiologische verandering in de hersenen teweegbrengt.

Van de oprichter:

”Awareness Blessing is een overdracht van bewustzijnsenergieën naar het lichaam/geest-organisme. Dit kan leiden tot diepe vrede, liefde, het kalmeren van de geest en voor sommigen, onmiddellijk ontwaken”

Na de zegening ben je in staat om de Deeksha door te geven aan anderen alsmede deze voor jezelf te activeren tot een steeds hoger bewustzijn en ontwaken.

Nadat je voor het eerst je zegening hebt ontvangen, kun je de Bewustzijnszegen direct (handoplegging), op afstand of als depot doorgeven aan anderen, die op hun beurt ook de Bewustzijnszegen kunnen doorgeven. Instructies zijn opgenomen in het script.

Wat ontvang je:

Een eenmalige inwijding
Een manual
Een certificaat

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen.