Inwijding in het Witte Priesterschap van de New Age

 

 

 

Inwijding in het Witte Priesterschap van de New Age

Founder: Sabine Sangitar

€80.00

€20,00

 

Het Witte Priesterschap is het priesterschap van de New Age, van vrijheid.

Jezus Christus zelf was een blanke priester, die Zijn initiatie had ontvangen van Moeder Maria, die priesteres was in Avalon. Mensen die hem op Zijn Weg vergezelden, ontvingen ook een initiatie in het Witte priesterschap.

Deze energie was ingebed en wacht nu om te worden ontstoken om het veld van de gouden, blauwe, rode en witte priesters en priesteressen te verenigen. dit ontsteken van de energie is nu toegestaan ​​zoals de poorten van Lentos zijn. Ze is geopend.

Want het Prosonodo Licht en de Energie die in Eleua stromen maakt het mogelijk om de macht van het priesterschap te ontsteken in een beschermend veld. Het veld van het Witte Priesterschap werd ontstoken op het Kryonfestival van oktober 2011.

De vraag Of je tot het witte priesterschap behoort kun je voor jezelf beantwoorden door je te verbinden met Jezus, het Licht en Prosonodo de Eleua Energie. Iedereen die zich diep verbonden voelt met Jezus draagt ​​Binnen dit Witte priesterschap. Tijdens de inwijding zal Jezus het vuurveld van het Witte priesterschap in jou ontsteken.

Door deze energieën zul je voelen wat het betekent om een ​​blanke priesteres te zijn, een blanke priester. Het zachtere Witte priesterschap helpt om de harde geloften en patronen van eerdere incarnaties op te lossen die je vandaag nog steeds raken, maar die je niet langer helpen in deze incarnatie.

De priestermacht van Jezus Christus beschermt je, weet dat je vrijheid zult ervaren in je werk en bramen die je taak vervullen. Daarnaast mag je als witte priesteres of priester van de goudblauwe frequentie deelnemen aan het knopen van de liefdesband voor Lucifer, wat een van de belangrijkste taken is van de goudblauwe frequentie voor de Ascentie.

Tijdens de inwijding in het Witte priesterschap van de New Age ontvang je kristallen voor het creëren van de levende Merkaba voor Lucifer. De energie van het Witte priesterschap omvat alle frequenties hier op planeet Aarde. Dit is de goddelijke kracht Die de planeet Aarde helpt bij de Ascentie.

 

Wat ontvang je:
Een handleiding
Een eenmalige inwijding
4 Symbolen/kristallen

Een certificaat

 

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen