Inwijding: Telepathy Gene Awakening

 

 

Telepathy Gene Awakening

(Ontwaakte Telepathie Gen)

Telepathische communicatie is het meest genoemd als gedachte naar gedachte communicatie tussen levende wezens. Telepathie is volledige gedachten communicatie. Alle componenten van de gedachte zijn volledig aanwezig.
De Telepathy Gene Awakening zal alle genen in je lichaam wekken die verantwoordelijk zijn voor het geven van de mogelijkheid aan je hersenen om te interpreteren en het bewust zenden van telepathische gedachten. Dit is een ontwakende energie om vaak te gebruiken.
Telepathy Gene Awakening verhoogt je vermogen om te controleren welke telepathische transmissies je ontvangt en de mogelijkheid om hun volume omhoog of omlaag te draaien.
De Telepathy Gene Awakening verhoogt je vermogen om de gaven te gebruiken die jouw geest en ziel al gewend zijn te gebruiken voor communicatie.
Founder: Mariah Windsong
Wil je worden ingewijd in Telepatic Gene Awakening dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, een Engelstalige handleiding (eventueel Nederlands vertaling van mezelf, al niet helemaal correct) en een certificaat via de email. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 10 euro.