Kundalini Reiki Niveau 1 t/m 9

 

 

Kundalini Reiki Niveau 1 t/m 9

€15,00

Voorwaarde: Kundalini Reikimaster

Maak gebruik van je eigen kracht! Met Kundalini Reiki zul je in staat zijn om toegang te krijgen tot de kracht die al in je aanwezig is… de Kundalini Energie.

In de Kundalini Reiki 1 afstemmingsprocedure worden alle knopen/blokkades in de chakra’s verwijderd (behalve de wortelchakra). Het belangrijkste energiekanaal, van het kruinchakra tot het wortelchakra, wordt gereinigd en voorbereid op het Kundalini-ontwaken dat je gaat ervaren.

In Kundalini Reiki 2. Het Hartchakra wordt vergroot en het energiekanaal van de handen naar het Kruinchakra wordt geopend zodat de Reiki-energie kan stromen.

Zodra de Kundalini-vlam is ontstoken in Kundalini Reiki 2, zullen alle hoofd-/primaire chakra’s en de energiekanalen worden gewist en geopend.

 

Je kunt Kundalini Reiki gebruiken om:

 • jezelf genezen
 • anderen genezen
 • je huis schoonmaken
 • genees de karmische band tussen jou en anderen
 • genees en stem dieren en objecten af
 • mediteren
 • je energieniveau verhogen
 • heel je DNA
 • je vorige levens genezen
 • elke traumatische ervaring genezen
 • je energieën in balans brengen
 • genees het geboorte trauma
 • En nog meer…

 

Kundalini Reiki 1: De eerste afstemming opent de helende kanalen om de Reiki- energie te kanaliseren. Tegelijkertijd word je voorbereid op het Kundalini-ontwaken in Kundalini Reiki 2. De kruin-, hart- en handchakra’s worden geopend/versterkt. Je leert een complete healing behandeling uit te voeren en op afstand te genezen.

 

Kundalini Reiki 2: De Reiki-kanalen worden versterkt. Het Kundalini-ontwaken, waarbij het hoofdenergiekanaal zachtjes en zeker opengaat en het Kundalini-“vuur” ontsteekt, bereikt het minimale Solar Plexus-chakra en bereidt je voor op de volledige Kundalini-toegang in Kundalini Reiki 3. Je leert ook een specifieke meditatie. Wanneer je deze meditatie uitvoert, verhoog je voor een korte tijd de kracht van de vlam in het Kundalini vuur/energie. Op deze manier worden alle chakra’s/energiesystemen verlicht en vindt er een reiniging plaats.

 

Kundalini Reiki 3: (Kundalini Reiki Master): De vorige afstemmingen zijn
versterkt en de Keel-, Zonnevlecht-, Hara- en Wortelchakra’s worden geopend. Het Kundalini “vuur” wordt versterkt en reikt omhoog en uit de Kruinchakra – volledige opstijging van de Kundalini vindt plaats. Je wordt geleerd om kristallen en andere objecten af  te stemmen, zodat ze als Reiki- kanalen fungeren.

 

Kundalini Reiki 4, 5 en 6: Elk van deze afstemmingen versterkt de eerder ontvangen afstemmingen: Kundalini Reiki 1-2-3. Bij elke stap worden alle chakra’s, het hoofdenergiekanaal en de kanalen naar de handen verbreed en versterkt. Na Kundalini Reiki Booster 3 is je vermogen om Reiki te kanaliseren met ca. 100 procent! Ook kun je de Kundalini Reiki Booster 1-2-3 Inwijdingen doorgeven.

 

Kundalini Reiki 7, 8 en 9: Elk van deze afstemmingen versterkt de eerder ontvangen afstemmingen: Kundalini Reiki 1-6. Bij elke stap worden alle chakra’s, het hoofdenergiekanaal en de kanalen naar de handen verbreed en versterkt. Na Kundalini Reiki Booster 6 is je vermogen om Reiki te kanaliseren met ca. 300 procent! Ook kun je de Kundalini Reiki Booster 4-5-6 Inwijdingen doorgeven.

 

Extra meegeleverde afstemmingen:
1 – Balans,
2 – Diamant Reiki,
3 – Kristallen Reiki,
4 – DNA Reiki,
5 – Geboortetrauma Reiki,
6 – Locatie Reiki,
7 – Reiki uit vorige levens.
Je wordt ook geleerd om Kundalini Reiki 1-2-3 door te geven.

 

Wat ontvang je:
3 Afstemmingen (totaal 9)
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze mooie energie doorgeven aan anderen