Opleiding Gold Reiki 1 en 2 plus Master

 

 

Gold Reiki

€ 20,00

Founder: Ole Gabrielsen

Gold Reiki transformeert angst en negativiteit in Licht en vreugde.

De GOLD REIKI is een prachtige aansluiting op de KUNDALINI REIKI.

Gold Reiki bestaat uit 3 levels. Waar Kundalini Reiki vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma’s en blokkades aanpakt, werkt GOLD REIKI als een transformerende healing.

De gouden straal is in het Universum één van de krachtigste transformerende energieën. Met de inwijdingen van Gold Reiki word je afgestemd op het edelmetaal goud en haar essentie en heeft een enorme kracht om te zuiveren.

Gold Reiki helpt ook om angst en negativiteit uit te bannen en je te beschermen tegen ongewenste energieën. Je kunt Gold Reiki op dezelfde manier als Reiki gebruiken, los van elkaar maar ook als combinatie.

Kinderen reageren heel goed op de Gold Reiki. Vooral kinderen met een ontwikkelingsstoornis als ADHD, PDD-NOS, autisme, etc. reageren er heel goed op. Het geeft ze meer rust en ontspanning.

 

Hoe gebruik je Gold Reiki?

Je kunt Gold Reiki gebruiken zoals je met Reiki al gewend was, maar ook los van elkaar is het heel goed te gebruiken. Een behandeling met Gold Reiki is vele malen korter dan een behandeling met bijvoorbeeld Usui Reiki. Een Gold Reiki behandeling duurt gemiddeld 3 tot 5 minuten.

Je kunt met Gold Reiki jezelf behandelen, een afstandbehandeling, of een gewone ‘hands-on’ behandeling geven.

 

Gold Reiki bestaat uit 3 inwijdingen:

Na de 1e inwijding kun je behandelingen uitvoeren, zoals je met Usui Reiki gewend bent. Je kunt jezelf, planten, dieren, voorwerpen en anderen ook op afstand energie geven. De eerste inwijding ontspant het in bijzonder de solar plexus en lost verkrampingen op. Je leert om een complete behandeling door te voeren ook op afstand.

Na de 2e inwijding wordt je energie wederom verder verhoogd, zodat je behandelingen krachtiger zullen zijn. De Reikikanalen worden versterkt. Wordt in een speciale meditatie over gebracht. Als je deze meditatie gebruikt, versterkt zich het gouden licht in je. Op deze manier worden alle chakra`s en energiesystemen verlicht en een reiniging, verfijning zal plaats vinden.

Na de 3e inwijding waarbij de energieën wederom verhoogd worden, kun je ook anderen inwijden.

De vorige inwijdingen worden versterkt en verfijnd. Het gouden licht wordt versterkt en vervuld je gehele aura. Je leert om kristallen en voorwerpen in te wijden, zodat deze als Reikikanaal gebruikt kunnen worden.