Orb of Life, inwijding

 

 

Orb of Life

 

De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige “inwijding/afstemming” krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen.

Orbs zijn intelligente energiebollen die je met je eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen als je dat verzoekt. Ze kunnen ons bij staan in ons dagelijks leven, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven.

De Orb of Life zal standaard boven je hoofd geplaatst worden en zal je lichaam verzadigen met zijn krachtige energie. Je hoeft zelf geen moeite te doen om te visualiseren om de Orb voor je geest te halen maar de meesten ervaren hem als een bol licht, vaak blauwzilver kleurig, die boven je hoofd zweeft. Anderen zien een fel wit licht of een goud kleurige bol die alle kleuren van de regenboog uitstraalt.

Verwacht geen spectaculaire effecten zoals knipperende lichten, vreemde geluiden of gevoelens. De gevoelige mensen die al met energie werken kunnen deze ervaren maar de meesten minder gevoeligen ervaren een gevoel van vredigheid en rust. Sommigen voelen een lichte tintelende sensatie boven hun hoofd en zelfs in hun handen.

Je hoeft de Orb of Life niet echt te sturen of instructies te geven. De orb blijft 24 uur per dag boven je hoofd zweven en geeft je constant levensenergie. Het is echt een bron van energie die je daarnaast ook automatisch beschermt tegen alle negatieve energie om je heen.

Je kunt daarnaast ook instructies geven als je dat wilt. Het is heel eenvoudig, vertel in je eigen woorden wat je wilt wat het moet doen en het zal je intentie automatisch volgen:

 

Voorbeelden:

  •  “Orb of Life, reinig al mijn chakra’s, één voor één”.
  •  “Orb of Life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander onderwerp, op met je energie/kracht”. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen. 
  • “Orb of Life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën”. Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of Life je ook daarbij helpen. Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurt echt: 
  • “Orb of Life, geef (naam cliënt) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft”. 
  • “Orb of Life, reinig alle chakra’s van (naam cliënt), één voor één etc”.

 

Wanneer het klaar is zal de Orb vanzelf terugkeren naar zijn positie boven je hoofd of je moet wat anders hebben gevraagd.

Je kunt de Orb ook vragen om extra Orbs te creëren met één doel om bijvoorbeeld alleen een ruimte te reinigen of de energie daar in stand te houden. De Orb blijft daar net zolang staan tot je het weer opheft.

Je kunt je eigen Orb tijdelijk uitlenen.

Je kunt een tijdelijke Orb creëren voor een ander persoon die een periode van een aantal dagen die je opgeeft bij hem blijft of zelfs permanent.

Mocht je om een of ander reden geen energie van je Orb willen ontvangen dan kan je het rustig vragen om te stoppen en weer vragen om het weer door te geven.

Founder: Ole Gabrielsen

 

Wil je de Orb of Life inwijding ontvangen, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt de Orb of Life afstandinwijding, een Nederlandstalige handleiding en een certificaat via de email. Voor deze energieuitwisseling vraag ik 10 euro.