Reiki slaapintentie

 

 

 

Reiki-slaapintentie

 

. .

Als je behoefte hebt aan een goede nachtrust, maar je hebt een probleem dat op je hoofd weegt, in gedachten cirkels door je hoofd racet, lig dan niet de hele nacht wakker en denk na over een oplossing voor het probleem! Reiki kan je niet alleen helpen om een ​​zeer goede nachtrust te krijgen, het kan je ook helpen je slaap te doordringen met de intentie om een ​​oplossing te zien terwijl je droomt, zodat je vredig kunt wegdromen met de wetenschap dat de oplossing in je slaap op je wacht.

Om dit proces te laten plaatsvinden, maak het jezelf eenvoudig om te slapen, met jouw kussen en deken of wat je maar wilt. Laat je aandacht dan rusten op het probleem waarvoor je een oplossing wilt vinden, zonder te proberen een oplossing te forceren.

Teken de Reiki-symbolen , mentaal of in de lucht boven je, en vraag of ze in je mentale toestand kunnen worden opgenomen terwijl je die nacht slaapt en droomt, met de bedoeling dat ze helpen een oplossing te vinden voor het probleem waarop je je concentreert. Misschien wil je jezelf ook Reiki geven op het gebied van het hoofd, met name op het achterhoofd en de kruin. Sta jezelf toe om weg te drijven in een vredige en rustgevende nachtrust.

Als je deze methode gebruikt, zul je merken dat zelfs problemen die overweldigend lijken er ‘s ochtends heel anders uit zullen zien! Het kan zijn dat u plotseling in een droom een ​​oplossing krijgt waaraan je nooit had gedacht, of dat u plotseling inzicht krijgt in het probleem dat nieuw licht werpt op de reden waarom het probleem zich voordoet. Wat er ook gebeurt, de manier waarop je het probleem ziet, zal tegen de ochtend veranderen en je zult je anders voelen. En de heerlijke nachtrust die je krijgt, zal ook helpen!

Vergeet niet om ideeën vrij te geven over hoe je denkt dat het probleem moet worden opgelost voordat je dit doet! Je vooropgezette ideeën over het probleem en de mogelijke oplossingen ervan kunnen je ervan weerhouden de oplossingen te zien die uw onderbewustzijn al voor jou beschikbaar heeft. Laat het Universum hen erdoorheen brengen door open te staan ​​voor alle mogelijkheden! Zoete dromen!

Artikel door Angie Webster