Shamanic cursus met 16 inwijdingen

 

 

Sjamanistische Empowerment Cursus

Sjamanistische empowerment, afstemmingen, Johan Roelofse - Zalig licht

De Shamanic Empowerment afstemmingscursus is een prachtige inleidende cursus tot sjamanisme. Het laat je kennismaken met de basisprincipes, rituelen en filosofieën en biedt 16 afstemmingen die je verbinden met specifieke energieën die je kunnen helpen op je sjamanistische reis.

Sjamanisme is een van de oudste vormen van energieheling die minstens 40 duizend jaar oud is. Een sjamaan is iemand die tussen de werelden doorloopt, een persoon die door verschillende praktijken rijken van de werkelijkheid kan bezoeken. Een sjamaan is ook een genezer en beschermer van de gemeenschap. Door middel van verschillende sjamanistische praktijken kunnen sjamanen fysieke en niet-fysieke kwalen genezen, de oplossing van gemeenschapsproblemen vergemakkelijken en een groter respect bij mensen voor de heiligheid van de natuur bevorderen.

Sjamanisme is de studie van de praktijken van de sjamaan en omvat aspecten als genezing, spirituele ontwikkeling en magie.

Een sjamanistische beoefenaar worden kan vele jaren oefening vergen. Deze inleidende cursus toont en leert je de basis en stemt je af op specifieke energieën die je kunnen helpen op je sjamanistische reis.

De Shamanic Empowerment-afstemmingen: 

Het doel van de afstemmingen in deze cursus is om je sterker te verbinden met de natuurlijke energieën die door sjamanen worden gebruikt en om je fysieke lichaam en energiesysteem voor te bereiden op sjamanistisch werk. Deze cursus levert alle 16 afstemmingen in één gecombineerde afstemming. U kunt elk afzonderlijk accepteren als u dat wenst.

1. Sjamanistische sjabloon 

Een sjabloon is een energetische constructie of ruimte waarin een verband bestaat met verschillende niveaus van intelligentie. De sjamanistische sjabloon bestaat uit de Overlighting Deva van het sjamanisme, de Godheid Deva van de sjamanistische genezing, je zonne-engel, je hogere Zelf, lichtgevende genezers van de White Brotherhood die met sjamanisme werken, en de leden van het Natuurrijk.

2. Lichtlichaam

Het lichtlichaam of lichtgevende lichaam is ons energielichaam dat het fysieke doordringt maar niet beperkt is tot het fysieke lichaam. Deze afstemming versterkt het lichtlichaam, versterkt en harmoniseert de aura en vergemakkelijkt specifiek het ontwaken van de 7 chakra’s, de Soul Star en Earth Star Chakra’s, het ontwaken van het verenigde chakra-veld, de uitlijning en het ontwaken van de drie tan tiens (in de lagere buik, de borst en het derde oog), het ontwaken van de microkosmische baan en het ontwaken van de Ao-centra, of kruis van vuur. Het bevat ook een kundalini-voorbereidingsfunctie om een ​​veilig ontwaken van de kundalini-energie mogelijk te maken.

3. Spirituele verbinding shakti

Sjamanistisch werk omvat het vermogen om moeiteloos te functioneren in verschillende dimensies van de werkelijkheid. Het houdt ook in dat contact wordt gemaakt met bronnen van begeleiding vanuit niet-fysieke dimensies. Deze afstemming, of shakti, heeft tot doel het vermogen van de beoefenaar om zich te verbinden met bronnen van spirituele begeleiding uit te breiden. In het bijzonder maakt het verbinding mogelijk met het Hogere Zelf, spirituele gidsen en engelen.

4. Ruimtevrijheid shakti 

Deze shakti wordt gebruikt om een ​​ruimte vrij te maken voor spiritueel werk en wordt geactiveerd door middel van intentie .

5. Geestverruiming shakti 

Om in verschillende dimensies van de werkelijkheid te werken, moet de sjamaan zijn of haar geest kunnen uitbreiden. Deze afstemming vergemakkelijkt dit proces.

6. Drie werelden

Deze afstemming vergroot de verbinding met de wereldboom, die de onderste, middelste en bovenste wereld vertegenwoordigt. Het verbetert ook het reisvermogen.

7. Universele sjamaan 

Deze afstemming biedt een verband met oude sjamanistische wijsheid door onze slapende genetische herinneringen aan ons sjamanistische verleden opnieuw te activeren. Omdat we allemaal één zijn, stelt deze afstemming ons ook in staat toegang te krijgen tot de sjamanistische wijsheid en praktijken van de huidige sjamanistische culturen.

8. Afstemming van richtingen 

Deze afstemming biedt een verbinding met de energieën van de richtingen, Oost, Zuid, West, Noord, Centrum, Boven en Onder.

9. Elementaire krachten 

Deze afstemming verbindt ons specifiek met de elementaire krachten van vuur, water, aarde, lucht en geest.

10. Moeder Aarde / Vaderhemel

Deze afstemming verbindt ons met de krachtige, voedende energieën van Moeder Aarde en Vader Hemel, de grote mannelijke en vrouwelijke energieën van het universum.

11. Zon / maan afstemming 

Deze afstemming creëert een resonantie in ons energielichaam met de frequenties van zonne- en maanlicht, energieën die kunnen worden gebruikt voor genezing of ritueel werk.

12. Sjamanistisch licht 

Deze afstemming verbindt de beoefenaar met de primaire helende energie voor deze cursus. Shamanic Light is een krachtige genezingsfrequentie die een uitgebalanceerde mix van elementaire energieën is. Afgezien van de energiekwaliteiten van sjamanistisch licht, brengt de afstemming ook een verband tot sjamanistische genezers in niet-fysieke dimensies die je zullen helpen bij je genezingswerk.

13. Bron Licht het Licht van Grote Geest

Deze afstemming biedt toegang tot het oneindige en eeuwige Licht van de Grote Geest, het oorspronkelijke Licht dat voortkwam uit de primaire duisternis van de leegte. Deze energie heeft een veelzijdige helende functie en is ook belangrijk voor spirituele groei.

14. Blij leven afstemming 

Deze afstemming is hoofdzakelijk gericht op het hartchakra en vergroot het vermogen van het hartcentrum om te functioneren in onvoorwaardelijke liefde, vreugde en moed.

15. Afstemming met krachtdieren 

Deze afstemming verbetert uw vermogen om contact te maken met krachtdieren. Tijdens deze afstemming, kun je ook je primaire krachtdier terugkrijgen en je bewust worden van zijn aanwezigheid in je leven.

16. Afstemming van functies van energiewerk

Deze afstemming zorgt voor meer controle over energie door middel van intentie. De functies van deze afstemming zullen ook werken met de meeste andere vormen van energiewerk. De functies worden geactiveerd via trefwoorden en intentie. 

Specifiek:
Specifieke verzoek zal de energie, indien voor het hoogste goed, de vorm aannemen.

 

Versterking: met deze functie kunt je de kracht versterken van de energie die je wilt
verzenden op een schaal van 1 – 10. De basislijninstelling is 3.

 

Voor deze prachtige cursus met 16 inwijdingen vraag ik 30 Euro, inclusief de cursus als handleiding en certifcaat