Shamanic Elfen Healing & Master niveau

 

 

 

Sjamanistische Elfen Healing

€15,00

 

Elven Shamanic Healing komt uit de Elven rijken en is een natuurlijke vorm van genezing. Deze afstemming verbindt je met de Elfen- of Elfenenergie en helpt je te leren hoe de elfen je kunnen helpen met genezing met behulp van kruiden en andere natuurlijke energieën.

De afstemming werd gekanaliseerd door Violet, ze ontving deze mantra’s en symbolen via 2 Elfengoden. Je zult over deze Elfengoden lezen in de handleiding. Je leert ook hoe je hulp kunt vragen bij het werken met de Shaman Elven Healing via deze Elven Gods.

Het elfen systeem maakt gebruik van 9 symbolen om de verschillende elementen op te roepen voor hun helende krachten en 5 extra inwijding symbolen.

De handleiding bevat informatie over kruiden die ze gebruiken en hoe ze energetisch kunnen worden toegepast. Het zal je ook afstemmen op bepaalde kruiden, zodat je ze kunt gebruiken in je energiewerk, zelfs als je ze op dit moment niet fysiek bij je hebt.

De handleiding en afstemmingen zijn zeer krachtig en geweldig voor degenen die klaar zijn om verbinding te maken met de Elven Realms.

Je leert hoe je kruiden kunt gebruiken voor een healing op afstand.

De handleiding bevat ook:
Elven Geschiedenis
De Goden van Elven
Symbolen en definities
Helende technieken
Kruidentechnieken
Kruiden en hun gebruik
Afstemmingen ontvangen
Afstemmingen doorgeven

Je leert hoe je kruiden kunt gebruiken voor een healing op afstand.

Je ontvangt twee inwijdingen.
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze mooie energieën doorgeven aan anderen.