Soulmate/Tweelingziel Inwijding

 

 

 

Soulmate/Tweelingziel Reiki

 

Afbeeldingsresultaat voor plaatje soulmate reiki

 

 

Soulmate Reiki

Soulmate Reiki werkt op twee niveaus: een, het helpt bij het ophelderen van blokkades en problemen die de cliënt mogelijk heeft rond hun soulmate (s). Ten tweede kan het helpen bij het manifesteren van een relatie met een zielsverwant. (Dit geldt voor zowel romantische als niet-romantische zielsverwanten.)

 

Wat is een Soulmate?

Er zijn veel verschillende overtuigingen en definities van een zielsverwant. Voor sommigen is er maar één soulmate, de romantische trouwer waarmee je je steeds weer herenigd door de tijd heen. Voor anderen zijn er veel soulmates. Zelfs vrienden en familieleden kunnen door sommigen als soulmates worden beschouwd.

 

Twin Flames

Sommigen geloven in een ‘tweelingvlam‘, wat de klassieke definitie is van een zielsverwant als je betere helft, die persoon die jou voltooit.

 

Volgens de tweelingvlamideologie hebben we slechts één tweelingvlam gedurende de eeuwigheid. Tweelingvlammen zouden in het begin der tijden geschapen zijn, toen God elke ziel opsplitste in twee afzonderlijke zielen.

 

De filosofie van de dubbele vlam stelt dat elke helft van de tweelingvlam onvolledig is zonder de andere. De ene helft drukt de vrouwelijke energieën uit en de andere helft drukt de mannelijke energieën uit.

Sommigen geloven dat tweelingzielen alleen in traditionele heteroseksuele paren kunnen verschijnen, omdat de mannelijke en vrouwelijke energieën, de tegengestelde krachten of “yin en yang” elkaar aanvullen.

Dit idee sluit homoseksuele relaties helaas uit, tenzij iemand gelooft dat individuen in koppels van hetzelfde geslacht een rol kunnen spelen die mannelijke en vrouwelijke energieën uitdrukken.

 

“Die Ene of Ware”

Het idee van “die ene” is een zielsverwant met wie je in dit leven als een romantische levenspartner moet zijn. (Het hoeft niet te betekenen dat het de bedoeling is dat je bij deze persoon bent je leven lang.) “De Ene” hoeft geen tweelingvlam te zijn.

 

Meerdere Soulmates

Velen geloven dat we veel potentiële “die Ene of Ware” of levenslange romantische partners hebben. Of we met een specifieke zielsverwant zijn of niet, hangt af van timing, gereedheid en een aantal factoren.

 

Soul Friends: Soulmates as SpiIitual Connections

Voor sommigen zijn soulmates helemaal geen romantische connecties. Ze kunnen gewoon vrienden of familieleden zijn met wie je een sterke affiniteit hebt.

 

Wat geloof je?

Soulmate Reiki is niet afhankelijk van het feit dat je een specifieke filosofie over soulmates gelooft. Het is aan jou wat je wilt geloven. Als je in één tweelingziel gelooft, dan kun je met Soulmate Reiki werken met dat in gedachten. Als je in soulmates gelooft als mensen met wie je sterke spirituele connecties hebt, dan kun je werken met Soulmate Reiki op dat niveau.

Omdat er zielsverwanten zijn als romantische levenspartners, zijn sommige romantische processen opgenomen in dit Soulmate Reiki-handboek.

 

Wil je ook graag zielsliefde ervaren om te kunnen delen met je soulmate, tweelingziel of vriendschappen?

Deze inwijding brengt je dichter naar je ware liefde en Zelf, met certificaat €10,00