Tijger Reiki

 

 

Inwijding Tijger Reiki.

€10,00

 


Tijger Reiki werd gekanaliseerd door Korey Long.

Volgens de oprichter, van Tijger Reiki, hebben mensen die het ontvangen hebben en ermee werken geholpen om die in evenwicht te brengen. Het is perfect te gebruiken tijdens het mediteren en voegt een gevoel van kracht toe aan het werk, en om te genezen via deze energie. Ondanks deze toevoeging is het ook een zeer rustgevende energie.

Tijger Reiki is een krachtige energie, niet alleen door de verbinding met de tijger, maar ook door de verbinding met de symboliek.

 

De tijger heeft een zeer belangrijke plaats in de mythologie van wereldgodsdiensten en regio’s. Boeddhisten, bijvoorbeeld zien de tijger als een symbool van spirituele verlichting, vanwege het scherpe vermogen van de tijger om in het donker te zien. Een beeld van een tijger die door een bamboebos loopt, vertegenwoordigt de menselijke ziel, die wordt versterkt door het geloof als hij zich worstelt door de Forest of Sin.

In de Chinese mythologie en symboliek, is de tijger de koning van de dieren. Vijf tijgers dienen om het universum te beschermen tegen de krachten van chaos.
Om dit systeem te gebruiken, moet je de basis van Reiki begrijpen en hoe je een Reiki symbool kan visualiseren zodat de Reiki energie kan stromen.

In de handleiding worden extra gekleurde Tijgers benoemd met speciale genezingseigenschappen.

Ook katten worden graag behandeld met deze Reiki. Je zult ook dan ook katten aantrekken.

Dit systeem maakt gebruik van 2 symbolen.
Je dient tenminste Usui 2e graad te hebben of Reikimaster om deze vorm van Reiki te ontvangen.
Het wordt hier erbij vermeld zodat dit ook bekend is.
Tijger Reiki is een geweldig systeem als je genezing wilt uitoefenen op dieren en zeker bij katten is dit systeem effectief.

 

Wat ontvang je:

Een handleiding
Een eenmalige inwijding
Een certificaat

En je mag deze prachtige energie doorgeven aan anderen