Usui Reiki 1,2 en 3 inwijdingen

 

 

 

Reiki Inwijdingen

volgens Usui System of Natural Healing

Afbeeldingsresultaat voor plaatje usui reiki

Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt.” – Takata

Het Usui Systeem van Reiki wordt onderwezen door Reikimasters die getraind zijn in de Reikitraditie zoals die is doorgegeven via de spirituele afstamming, en die hun persoonlijke en professionele leven toegewijd hebben aan deze vorm van healing en pad van spirituele groei. Via de Reiki-inwijdingen verbind je je met de universele levensstroom en het pad van de ziel.

Elke Reiki-cursus van de Reiki-opleiding omvat één of meerdere inwijdingen.

Deze Reiki-inwijdingen zijn heilige plechtigheden waarbinnen het contact met de Reiki-energie verdiept wordt. Het is moeilijk hiervan een omschrijving te geven.

Reiki-studenten ervaren de inwijding als zeer diepgaand en fundamenteel. De energie die tijdens deze inwijdingen vrij komt draagt een zeer grote transformatiekracht in zich.

Deze inwijdingen worden sinds het ontstaan van de Usui traditie door overdracht doorgegeven van Reikimeester tot Reikimeester.

De Drie Reiki Inwijdingen binnen de Reiki opleiding:

 

Reiki Inwijding Eerste Graad

Tijdens de Eerste Reiki Inwijding verbind je je met de Reiki Lineage en ga je aan het werk met Reiki. De zelfbehandeling staat hier centraal. Je opent je om een kanaal te worden waardoor Reiki steeds meer kan stromen. 

Na het intens oefenen met deze energie ervaar je meestal zelf wanneer je klaar bent om je te verbinden met de tweede graad. Dit gebeurt in samenspraak met je Reikimaster.

 

Reiki Inwijding Tweede Graad

Tijdens de tweede graad maak je o.a. kennis met de symbolen, leer je ermee werken en verken je de energie die daarbij hoort. Vele mensen ervaren hoe ze een veel sterkere stevigheid krijgen in hun werk met Reiki, doordat deze energie en de toewijding aan dit werk zich verder wortelt.

Reiki Inwijding Derde Graad of Meesterschapsinwijding

De derde graad Reiki-inwijding is de weg naar het meesterschap. Een erg persoonlijk pad van toewijding en het werken met Reiki. Maar ook een pad van spirituele groei vanuit de verbinding met de ziel. Dit is een intense initiatie die gebeurt in een hecht contact met de Reikimaster.

 

Voor deze Inwijdingen vraag ik €25,00 per graad, inclusief les materiaal, persoonlijke begeleiding en certificaat