Violette Vlam Reiki

 

 

 

Quan Yin, zoals ze bekend is bij vele Boeddhisten, is de Bodhisattva die weigerde om op te stijgen als een meester, totdat de hele mensheid het rad van reïncarnatie mocht verlaten en hun tranen werden genezen. Ze is de barmhartige één. Haar kleur is lavendel, of een zachte schaduw van St. Germaine’s Violette Vlam. Het is een gouden violet – de kleur van genezing en bescherming.

Het was terwijl Ivy Moore mediteerde over Quan Yin, en wenste betere genezing vaardigheden met behulp van Reiki te ontwikkelen, dat ze ongeveer veertig symbolen kreeg voor dit doel.

Ze noemde deze Reiki ~ Violette Vlam ~, en wijdde het aan Lady Quan Yin die haar zachtjes afstemde op de symbolen had ze ontvangen. Deze Reiki heeft een warme meedogende aanraking, en biedt bij gebruik een grote healing aan zowel geest als lichaam. Het is ook goed te gebruiken over lange afstanden.

Violette Vlam Reiki en de Mantra ruimt op en laat de zuiverheid van het hart achter.De nadruk van Violette Vlam Reiki ligt dus bij het genezen met een zuiver hart.

Violette Vlam Reiki laat ons kennis maken met de goedheid van onze eigen persoonlijke kracht door ons te verbinden met de liefdevolle energie van Quan Yin en ST Germain.

Dit Reiki systeem bevat 4 Levels met ieder 10 symbolen. De 4e Level is het Master Level.

Men moet minima Usui Reiki 2 hebben om deze inwijdingen te mogen ontvangen.

Deze prachtige energie kan alleen ontvangen worden na Usui Reiki ll. Men kan een ander pas afstemmen in Violette Vlam, na het voltooien van zowel Usui Reiki Level IIIb (RMT) als Violette Vlam (alle 4 levels.Of Shambhala Reiki) 

 

Voor deze 4 prachtige inwijdingen vraag ik €20,00 inclusief manual en certificaat