Waarom loopt mijn Zielsliefde steeds weg

 

 

WAAROM LOOPT MIJN ZIELSLIEFDE STEEDS WEG, OM DAARNA WEER TERUG TE KEREN?

Waarschijnlijk heb jij ook zo je idee over hoe de relatie moet zijn met je zielsliefde.
Waarschijnlijk zal je dan inmiddels ook wel weten dat dit bijna nooit het geval is.
Dit is deels zo omdat je door bepaalde uitdagingen en levenslessen heen moet. Hoe mooi of hoe lelijk deze ook zijn, je hebt ze nodig om te groeien in bewustzijn.

Je kan erin geloven dat je ingestemd hebt als Ziel om deze ervaringen samen met je zielsliefde te doorlopen, lang voor je geboren bent. Soms kan deze gedachten je ook echt ondersteuning bieden.
Maar je komt elkaar niet zomaar tegen.

Het transformatieproces heeft als doel om leren om te gaan met energie.
In jezelf heb jij een dubbele energie.
Het pad van je Ziel en het pad van je Ego.
Het doel is om zo vaak als mogelijk te kiezen om het pad van je Ziel te bewandelen.
Het pad van je Ziel is de weg naar je hart. De weg van onvoorwaardelijke liefde en vrijheid.
Vrij van oude wonden en oude denkpatronen.

De reden waarom een zielsliefde wegrent is omdat hij/zij zich laat leiden door het ego. Hij/zij laat zich leiden door angst, oude conditioneringen , financiële zekerheid. Het externe leven.
Jij bent in staat om je zielsliefde vanuit dit perspectief te zien (ego 3D), maar ook vanuit het perspectief van hun hogere zelf (ziel 5D)

Er bestaat een kant in jezelf die je zielsliefde laat weglopen. Jouw ego kant. De kant van de wat-alsjes en andere angsten die opkomen. Wanneer jouw Twin-Soul wegloopt en handelt vanuit zijn/haar ego, weet dan dat dit gereflecteerd wordt door de energie die je uitzendt.

Als jij gaat uitzenden vanuit je ego-zelf wordt dit naar je weerspiegelt. Je Twin-Soul gaat ook handelen vanuit de ego.
Wanneer je gaat handelen vanuit je hart dan reageert je zielsliefde ook vanuit hartsverlangen.
Vaak genoeg lees ik artikelen waarin wordt geduid op de zooo ontwikkelde vrouwelijke energie en waar de mannelijke energie nog zou slapen.

Als de mannelijke energie nog zou slapen, dan is dat zeker gebeurt terwijl hij aan het wachten is op jou. Tijdens de momenten dat jij weer verstrikt bent geraakt in de weg van je Ego. Jullie spiegelen elkaar als geen ander.
De reden waarom jij niet instaat bent om de ware liefde te ontvangen heet filteren.
Je onderbewuste mind laat specifieke manifestaties niet toe, omdat je op sommige levels jezelf niet de moeite waard vind.

Jij vindt jezelf niet de moeite waard, je bent bang om weer in de steek gelaten te worden en je stelt jezelf hard op. De verdedigings modus springt als automatisch aan. Jij zet energetisch al een stapje terug voordat je geliefde je in de steek laat.

Waar zie je dit meer dan in een zielsconnectie?
Je zielsliefde brengt je tot je grootste geluk, maar ook tot je diepste pijn, omdat ze alle pijn naar boven halen die nog verborgen zat.

Twins blijven na jaren nog steeds elkaar opzoeken, maar hebben ook hun eigen individuele pad te bewandelen.
Een pad om de eenheid in zichzelf te vinden.
Daarom lopen de paden van zielsgeliefden niet altijd parallel.
Zolang jij nog lessen en oude wonden te helen hebt, zal je Twin van je weglopen en je daarna weer opzoeken wanneer er weer een laagje geheeld is in jezelf. Zie het als een beloning voor je harde werk. Zielsgeliefden werken samen, ook als daar in je 3D werkelijkheid niets van te zien is.

Energetisch zijn jullie altijd op ziels niveau met elkaar verbonden tijdens de reis. Hoe meer je in balans bent en het pad van je Ziel bewandeld, hoe beter je elkaar aanvoelt in het veld van onvoorwaardelijke liefde.
Samen maken jullie de reis naar de zogenaamde nieuwe wereld. De 5de Dimensie.
Onderweg laten jullie beetje bij beetje oude stukken los. Trigger en heel je elkaars wonden. Jullie maken samen de beweging richting een nieuwe tijd…
Hoop dat dit waardevol voor je is.

Liefs,
Natalina Cellini
Life & Soul Coaching
The Healing Lotus