Yin Yang Licht Reiki 

Yin Yang Licht Reiki

☯️

Founder: Hari Winarso

jaar 2009

€15,00

 

Yin Yang Licht nuttig om Yin Yang energie te activeren, versnelt en versterkt ook de Yin of Yang energie.

Deze verhogen ook onze helende vermogens.

Yin Yang bestaat uit:

Gouden Licht Yang:

– Golden Light Yang verhoogt de kracht en motivatie. Verhoogt de activiteit. Verandering voor  hulpverlener. Stimuleert mannelijke energie Verbetert de vitaliteit en lichaamswarmte.

Zuiveren (fysiek en emotioneel). Aids herkenning van persoonlijk potentieel verbetert het vertrouwen. – Bevordert algemeen gevoel van veiligheid (in het leven). Versterkt emoties liefde warmte, optimisme.

– Gebruik bij de behandeling van chronische ziekten en langdurige ziektes. Voor ziekten geassocieerd met verkoudheid en hypoactiviteit. Voor langzaam ontwikkelende ziekten, voor toestanden waarin men niet wil bewegen, stil gedrag, passiviteit, onverschilligheid en slaperigheid.

– Energetische invloed op botten, hersenen, afscheiding van neurotransmitters en zenuwstelsel.

– Verbetert het spijsverteringsproces. Hartfunctie, verbetert het bloed en het uiterlijk van de huid. Stimuleert celregeneratie. Voor gebruik in staten die een opwaartse stroom vereisen. Zilver Licht Yin Activering:

– Geleidt elektrische, spirituele energie, Reinigend en zuiverend. – Heft blokkades op en opent de weg voor de energie van andere essenties. Vermindert overactiviteit en helpt overmobiliteit te behandelen. Kalmeert opwinding en rusteloosheid. – Stimuleert vrouwelijke energie en behandelt overtollige mannelijke energie.

Neutraliseert negatieve invloeden. – Helpt bij mentale, fysieke en emotionele bevrijding. Emotioneel balancerend en emotioneel stimulerend. – Verhoogt intuïtie, verhoogt spirituele vermogens en magnetisme. Verbetert de communicatie. – Voor gebruik in droge, harde en warme toestand.

Voor ziekten geassocieerd met hitte en droogte. – Bij ontstekingen (verkoelend effect). – Gebruik bij acute ziekten, plotselinge uitbarstingen. – Snelle verandering van symptomen en rusteloosheid. – Energetische invloed op lichaamsvloeistoffen (tranen, afscheidingen), vrouwelijke organen, structurele problemen, vernietiging van weefsel, longen Keel, immuunsysteem.

Neurale geleidbaarheid, voedselassimilatie. Knobbels en zwellingen behandelen – vooral als ze hard zijn. – Geschikt voor problemen in verband met overexpansie en inflexibiliteit. – Gebruik in toestanden die een neerwaartse stroom vereisen.

Yin Yang Licht: Een combinatie van het Gouden Licht Yang en Zilveren Licht Yin.

Wat ontvang je::
Een eenmalige inwijding
Een handleiding
Een certificaat

En je kunt deze prachtige inwijding doorgeven aan anderen