Zelf Afstemming: Angel-Contact

 

 

 

Angels Contact: Zelf afstemmimg

 

Angel contact

 

Afbeeldingsresultaat voor plaatje engelen contact

 

 

Angel Contact Zelf-afstemming

(Van Richard Eisenberg)

 

Er zijn drie afstemmingen in dit systeem, maar ze werken als één.

De eerste is voor volledig bewust contact met engelen. Het wordt ‘Higher Angel Contact’ genoemd. Deze afstemming is ontworpen om de energieën en kwaliteiten van engelen in je leven / wezen te brengen. De engelen zullen toezicht houden en versnellen je spirituele ontwikkeling. De engelen kunnen in staat zijn om echte verandering teweeg te brengen in alle gebieden en op alle niveaus van je leven en je wezen.

 

De engelen kunnen ‘in persoon’ verschijnen om je te helpen of kunnen hun energie naar je sturen. Na verloop van tijd, op wat een heel natuurlijke manier lijkt, zul je groeien in vergeving, liefde, compassie, kracht, gewaarzijn, ego transparantie / transcendentie, wijsheid, inzicht, in het moment zijn, genezend vermogen en andere eigenschappen van engelen. Het leidt ook tot volledig bewuste communicatie met engelen.

 

De tweede afstemming is om te werken met een groep engelen die gespecialiseerd zijn in fysieke genezing. De derde is voor het werken met een groep engelen die gespecialiseerd zijn in emotionele en mentale genezing.

 

De tweede en derde afstemming werken samen en worden ‘Healing Angels’ genoemd. Samen worden alle drie de afstemmingen ‘Engelcontact’ genoemd. Deze afstemmingen zullen duren voor al je toekomstige incarnaties op deze aarde. U kunt de afstemming echter op elk gewenst moment ongedaan maken door het eenvoudigweg ongedaan te maken.

 

‘Engelencontact’ maakt de weg vrij voor jou om je te verbinden met het engelenrijk en om engelen met je te verbinden. Zodra de weg is vrijgemaakt, zal je contact maken met die engelen / engelenergieën die het meest geschikt zijn voor jouw behoeften.

Ze helpen je graag en doen meestal alles wat ze kunnen, maar ze zullen altijd eerst hun eigen oordeel gebruiken. Ze zullen doen wat zij denken dat het beste is en dat kan al dan niet altijd zijn wat u denkt dat het beste is. De engelen zijn hier om te dienen, maar zijn niet jullie dienaren. Engelen helpen graag mensen die zichzelf helpen.

 

Hoe Angel Contact werkt

Dit systeem werkt op de volgende manier:

Als voorbereiding op volledig bewust engelencontact worden alle energiesystemen, kanalen, centra, velden en stromen die bij het proces zijn betrokken, gedeblokkeerd, gefixeerd, opgeruimd, gebalanceerd en op alle mogelijke manieren gereed gemaakt. Eventuele mentale en emotionele aanpassingen, genezingen, balanceringen en voorbereidingen zullen worden gemaakt. Alle fysieke aanpassingen, genezingen, balanceringen en voorbereidingen zullen worden gemaakt. Als alle voorbereidingen voor volledig bewust contact met de engelen zijn gemaakt, begint het proces van volledig bewust contact met de engelen.

 

Bewust contact met engelen wordt alleen gegeven in de mate dat de persoon het met gemak aankan. Er wordt echter een onbewust contact onmiddellijk gestart. De engelen zullen dan werken aan een sterker, dieper en bewuster contact tot iemand klaar is voor volledig bewust contact.

 

Ontmoet de engelen:

Genezende engelen

Deze engelen zullen werken aan het helen van elke fysieke, emotionele, mentale, energetische of karmische kwestie. Het enige wat je hoeft te doen is het ze vragen. De engelen kunnen ‘in persoon’ verschijnen, projecties van zichzelf verzenden of hun energie sturen.

 

Ze zullen ongeveer een uur per keer aan je werken. Na een uur kun je het opnieuw vragen. Omdat men op één dag zoveel energiewerk alleen aankan. Zodra u uw limiet bereikt, zullen ze niets meer doen. Desgevraagd werken de engelen ook aan andere mensen.

 

Voor het werken aan anderen werken ze het beste wanneer ze energie door je handen of je hartchakra kunnen sturen wanneer je de persoon aan het werk bent waaraan je werkt. De engelen kunnen ‘in persoon’ verschijnen, projecties van zichzelf zenden of hun helende energieën door jou naar de andere persoon sturen.

 

Voor lange afstandswerk moet je ze een paar seconden door je lichaam laten komen om het proces te starten. Breng de engelen dan op de hoogte van de situatie en vraag hen om hulp.

 

Je kunt de engelen vragen om je te helpen op elke specifieke manier die je wilt, of je kunt ze ook vragen om te doen wat ze weten dat ze zijn voor je hoogste goed. Je kunt de ‘genezende’ engelen vragen om hun energie door objecten, water, voedsel of zelfs bepaalde gebieden in de ruimte te laten komen (je kunt bijvoorbeeld een gebied creëren, zoals een luchtbel, van bijna elke gewenste grootte in de lucht in een kamer ).

 

De genezende engelen zullen alleen tijdelijk door objecten of een ruimte werken. Meestal werken ze ongeveer een uur lang door een object of een spatie. Om de engelen water te laten zegenen, door een voorwerp te werken, in een ruimte te werken, vraag het ze gewoon en zij zullen het doen.

 

The Higher Angels

De ‘hogere’ engelen werken op minder fysieke manieren dan de genezende engelen. Ze werken meer op de hogere niveaus van je leven. Hun effect is meer emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Ze zullen werken aan genezing in coördinatie met de genezende engelen.

Je kunt ze vragen om te doen wat ze het beste voor je vinden of om iets specifieks te vragen. Ze zullen met u werken of met anderen. Je kunt de ‘hogere’ engelen vragen om permanent hun energie door voorwerpen te laten komen en water te zegenen!

 

 

De Angelcontact-afstemming

Na de initiële afstemming wordt het systeem in beweging gezet en de voorbereiding voor volledig bewust contact met de engel begint en zal doorgaan totdat het is bereikt.

De engelen zullen vanaf dan voortdurend met je werken. Hoe meer je met het systeem werkt, hoe beter het werkt. Als de engelen een aantal jaren worden genegeerd, zal hun werk met jou aanzienlijk verminderen, maar het zal niet helemaal stoppen.

Als je na een lange tijd met werken met de engelen wilt gaan werken, is het gemakkelijk. Doe het gewoon. Vertel ze gewoon dat je  weer met ze wilt gaan werken. Ze zullen je horen.

 

Het is een goed idee om regelmatig met hen samen te werken. Dagelijks, wekelijks of wanneer je maar wilt, kun je vragen om elke vorm van genezing die je nodig hebt.

Je kunt ook vragen naar elke vorm van fysiologische of spirituele ontwikkeling en begeleiding die je nodig hebt.

 

Als je eenmaal verbinding hebt met een of meer engelen, kun je met ze praten, advies vragen of iets anders.

Je kunt ze ook vragen om te verschijnen en je te helpen in je dromen. Er zijn echt heel weinig limieten voor het werken met de engelen!

 

Activeer Angelcontact eenvoudigweg op basis van de intentie. Door te denken, ‘Angelconact’ of ‘Angels’ of ‘Angelcontact healing’ of andere dergelijke woorden wordt het systeem geactiveerd.

 

Je kunt de engelen ook vragen om alles wat je wilt zonder speciale woorden te zeggen om het systeem te activeren. Je intentie is belangrijker dan de woorden die je gebruikt!

Als je het systeem activeert, worden alle drie afstemmingen geactiveerd, tenzij je anders opgeeft.

 

Deze afstemming is een diepe stap in je heling en spirituele ontwikkeling. De engelen glimlachen nu op je en willen graag met je spelen / spelen!

 

 

The Angel Contact Zelf-afstemming:

Dit systeem is gemachtigd, zodat het lezen van de volgende paragraaf met de bedoeling om zichzelf in dit systeem af te stemmen je in feite afstemt op het systeem.

Je kunt het doorlezen zonder eerst het systeem af te stemmen om er zeker van te zijn dat je het echt wilt doen.

 

‘God, hoger zelf, en alle wezens die mijn hoogste goed in gedachten en hart hebben en die werken met mens-engel interacties en afstemmingen, activeer en stem me op dit’ engel contact ‘systeem.

 Zie alsjeblieft dat dit de hoogste en zuiverste kwaliteit is. Stuur alsjeblieft engelen, goden, meesters, energieën of wezens die nodig zijn om dit systeem te activeren en te onderhouden.

 Gelieve alle andere menselijke engel-interactiesystemen, afstemmingen bij dit systeem te hebben om een ​​effectiever, dynamisch, liefhebbend, genezend en verlichtend systeem te vormen.

 Gelieve alleen die systemen en afstemmingen en aspecten van die systemen / afstemmingen toe te staan ​​die in overeenstemming zijn met de doelen van dit systeem en die van een zeer hoog, zuiver, effectief en evenwichtig karakter zijn.

 Stem me op deze systemen af ​​en stuur me de afstemmingen als ik klaar ben en bereid me voor op meer afstemmingen en voor dieper en vollediger bewust contact met het engelenrijk en engelen die bereid zijn met mij samen te werken.

Dit kan variëren van afstemming op elk systeem in één keer tot één fractie van één afstemming per maand. Zorg ervoor dat de afstemmingen en het samensmelten van systemen evenwichtig, veilig en voor mijn hoogste goed zijn. Zorg ervoor dat alle wezens, energieën en gedachten en emotionele vormen van lagere aard die enig kwaad zouden kunnen veroorzaken buiten dit systeem worden gehouden. Dank je’

 

De beste manier om deze afstemming door te geven aan anderen is door de persoon dit script te laten lezen. Maar iedereen die erop is afgestemd, kan het doorgeven aan anderen door eenvoudigweg oprechte intentie.

Het doorgeven van de intentie is in alle opzichten gelijk, behalve de informatie die men krijgt door het lezen van het script.

Misschien wilt u deze afstemming verschillende keren per jaar uitvoeren om het bij te werken en opnieuw in te stellen. U hoeft dit niet te doen. Eén afstemming is alles wat je echt nodig hebt. Maar soms kan opnieuw afstemmen krachtig zijn!

 

In Liefde en licht,

Marianne

 

Deze tekst mag gekopieerd worden voor eigen gebruik