Inwijding Chakra verzorging

 

Chakra Verzorging Inwijding

                                                   
OPTIMALE CHAKRA GEZONDHEID EN VITALITEIT

De Chakra Verzorging Inwijding biedt een reeks van energetische instrumenten die kunnen worden gebruikt voor de optimale werking van je chakra’s. Ze zijn ontworpen om je energie hygiëne en je persoonlijke en zelfontplooiing doelen te ondersteunen. De Chakra Verzorging Inwijding wordt geactiveerd en gestuurd door intentie.

De Inwijding kan worden gebruikt in een algemene zin, waarin alle functies geactiveerd en uitgevoerd worden in lijn met je Allerhoogste Welzijn. Om te zorgen voor een optimale gezondheid van de chakra’s of je kunt de energieën op een specifieke manier gebruiken voor het behandelen van individuele chakra’s met de behulp van een combinatie van functies die je wenst. Dit geeft je veel flexibiliteit en reikwijdte als je ze nodig hebt om ze te gebruiken. Ik moedig je aan om flexibel en creatief te zijn in het gebruik van deze energieën om het beste uit hen te krijgen. Ontdek, groei en vooral geniet van het proces en heb plezier.                                                                               ​

WAT ZIJN CHAKRA’S

Er is veel tegenstrijdige informatie over chakra’s. Dit is omdat we unieke energie wezens zijn.

Niemand zal ooit hetzelfde als jij zijn – in het verleden, heden of toekomst – jij bent een uniek. Dit geldt ook voor je chakra’s en je waarnemingen van hen. Met dit in het achterhoofd, is het belangrijk om je niet al te veel vast te pinnen op wat je denkt of te hebben gehoord hoe de chakra’s er uitzien, welke kleur ze hebben, welke richting ze vloeien en wat ze zouden zijn. Je zult leren hoe je chakra’s energetisch scant en hoe je deze energie kan uitleggen volgens de waarnemingen zoals dit wordt uitgelegd in deze handleiding.

Chakra’s kunnen in algemene zin gezien worden als draaiende wielen of kegels van licht die deel uitmaken van je energie lichamen die je aura en meridianen omvat. Chakra’s brengen energieën in je energie lichamen en zenden ook energieën uit in de omgeving om je heen. Zij zorgen ervoor dat je de energieke omgeving om je heen voelt en dat anderen jouw energie kunnen voelen. Daarnaast hebben chakra’s specifieke functies, afhankelijk van hun locatie.

 

Hun locatie hangt vaak samen met onze endocriene (hormonen en klieren) systeem en orgaan locaties. Dit omdat klieren en organen vaak veel energie nodig hebben en een chakra kan dit effectief te kunnen leveren.

 

Chakra’s zijn dynamisch van aard. Dit betekent dat ze niet statisch zijn en veranderen afhankelijk van de energieën om ons heen en in ons. Afhankelijk van deze energieën kunnen de chakra’s van vorm, draairichting, en zelfs de locatie veranderen. Met dit in het achterhoofd is het belangrijk om te leren over de individuele chakra’s, maar niet zo stevig aan vast te houden. Je moet altijd gebruik maken van je intuïtie bij het lezen van een chakra en ook hoe de verschillende chakra’s op elkaar inwerken en wat dit kan betekenen voor de vitaliteit, welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

 

De Chakra Verzorging Inwijding kan worden gebruikt in algemene zin voor al je chakra’s in een keer of kan het worden gebruikt op specifieke chakra’s als je daar voor kiest.

 

De tools die inbegrepen zijn…

* CHAKRA LEGEN
 * CHAKRA REPAREREN
 * CHAKRA KOORD KNIPPEN
 * CHAKRA FREQUENTIE
 * CHAKRA DIMENSIES
 * CHAKRA KARMA
Voor deze energie uitwisseling vraag ik 20 Euro inclusief, Manual en Certificaat