Light of Archangels Empowerment

 

 

Light of Archangels Empowerment

 

 

 

Light of Archangels gechanneld door Linda C. Colibert in September 2007.

De Aartsengelen zijn naar ons toegekomen om de mensheid te vertellen dat ze inderdaad op een één op één basis werken met ons. Ze zijn toegewijd om ons te helpen voor het Hoogste Goed van ieder. De Aartsengelen willen je laten weten dat ze bij je zijn en je horen als je huilt of om hulp vraagt. Ze komen naar je toe als je er om vraagt. Ze kunnen, en doen dit dan ook, direct met mensen, dieren en de aarde werken.

The Light of Archangels Empowermens versterkt je verbinding met Uriel, Raphael, Michael en Gabriel en versnelt je spirituele groei. De Aartsengelen willen je laten weten dat het niet noodzakelijk is om een inwijding te hebben gehad om met Engelen te werken. Maar bij het ontvangen van deze inwijding zul je een sterkere band met hen hebben en de mogelijkheid met ze te communiceren versterken.

Aartsengelen horen je wel vragen of bidden, maar omdat ze zelf nooit mens geweest zijn vinden ze het soms moeilijk om met ons mensen te communiceren zodanig dat wij ze kunnen begrijpen of verstaan. Veelal worden boodschappen niet herkend, of horen we ze niet. Deze inwijding helpt je om boodschappen en berichten van Aartsengelen te herkennen en begrijpen.

 

Wat ga je leren:

Je leert met de Aartsengelen samen werken voor bescherming, zuivering en verwijdering van het negatieve, inclusief het reinigen van negatieve entiteiten die ronddwalen. Je leert hoe je de Aartsengelen oproept om je te helpen bij ‘verbinding, overvloed, healing en hulp bij relaties, problemen oplossen en veel meer’.

 

Wil je graag de Light of Archangels empowerment ontvangen, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast via de email de originele Nederlandstalige handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 10 euro.