Mahatma Energie

 

 

Mahatma Energie

 

Afbeeldingsresultaat voor plaatje mahatma inwijding

De Mahatma- energie is de hoogste energievorm die ons überhaupt op aarde tot beschikking staat!

Ondanks haar grote macht kan ons de Mahatma- energie niet verbranden, om ze door grote wezens, onze Monade en onze ziel voor deze incarneerde aspect van ons wezen naar ons wordt transformeert. Het is net als een kosmisch elektriciteitsbedrijf, met een enorme voltage, die ons zou kunnen doden, als wij er een direct contact mee zouden treden, zij wordt door sub stationen geleid, voordat zij ons met een sterk verminderde voltage bereikt.

De Mahatma- energie is een verbinding tussen ons en de godheid. Tussen incarneerde persoonlijkheden en de ziel liggen meerder niveaus.

De Mahatma- energie bouwt voor ons een lichtbrug, de Anthakarana, die ons naar de bron brengt. Wij hebben een hoogfrequente kosmische hulp, om onze Antakarana tot ons uiteindelijke doel op te bouwen. Door haar hoge frequentie helpt ons de Mahatma- energie, onze eigen frequentie op die van het licht te verhogen, wat ons verlichtingsproces ondersteunt.

De kleur van de Mahatma- energie is goud – wit. Een teken dat het zich om een zeer fijnstoffelijke energie handelt. Bij het roepen van de energie, stroomt zijn door onzere fijnstoffelijke en fysische lichaam.

Dat betekent ze stroomt door onze aura in ons lichaam en dan in de aarde. Ze trilt zacht in ons systeem, totdat onze eigen energie steeds fijner wordt en onze verhardingen en gekristalliseerde gedachtevormen en emoties open breken.

De Mahatma- energie is een effectieve manier onze klieren uit te balanceren en om ze opnieuw op te laden met energie. Onze klieren houden ons jong en seksueel levend, ons immuunsysteem en onzere spijsvertering gezond.

De hypofyse produceert hormonen die ons jong houden. Vragen wij de Mahatma- energie om onze hypofyse in balans te brengen, is het belangrijk de klieren ook hierom te vragen, om levendige en verjongende hormonen te produceren en geen doodshormonen meer te verspreiden.

Hoe meer wij als incarneerde zielen de Mahatma- energie hier naartoe halen, hoe lichter wordt de aarde. De goud- witte trilling stroomt door ons door, om de planeet te genezen en te vergeestelijken.

 

Wil je graag de Mahatma Energie inwijding ontvangen, dan kun je via het emailformulier contact met mij opnemen. Je ontvangt één afstandsinwijding, daarnaast via de email de originele  handleiding en een certificaat. Voor deze energie uitwisseling vraag ik 10 euro.