Spiritual Animal Healer Programma/cursus

 

 

 

Spiritual Animal Healer Programma

 

Inhoud programma

Het Spiritueel Helen voor Dieren programma helpt op alle mogelijke gebieden. Voor het volgen van dit programma zijn geen voorwaarden gesteld, hoewel het wel zou helpen om enige kennis te hebben van Reiki energie en hoe deze werkt. Iedereen kan leren werken met de energie van het Spiritueel Helen voor Dieren programma. Het programma bestaat uit 6 verschillende inwijdingen (+ een bonus inwijding), waarbij je bij elke inwijding steeds sterker verbonden zal worden op een dieper niveau en zal je toelaten te leren communiceren met dieren, ze te helen en dit met een steeds krachtiger wordende energie.

Inwijding 1 Communicatie met dieren
Versterkt de mogelijkheden om met dieren te communiceren en ze te begrijpen.

 

Inwijding 2 Helen van emotionele trauma’s bij dieren.
Deze inwijding helpt je om op emotioneel gebied in contact te komen met dieren. Je mag op dit gebied met hen werken en hen helen. Door met het dier samen te werken, spoor je de oorzaak van het trauma op en helpt het dit te verwerken.

 

Inwijding 3 Lichamelijk helen van dieren.
Je wordt verbonden met de sterk helende energieën welke je zullen helpen om lichamelijke kwalen bij dieren te helen, pijnen te verlichten en het herstel proces bij letsels of ziektes te versnellen.

 

Inwijding 4 Gedrag bij dieren
Van moeilijk of afwijkend gedrag bij dieren leer je de oorzaak op te speuren en het te begrijpen. Daarna ga je door samen te werken met het dier eraan werken om het gedrag weer in goede banen te leiden.

 

Inwijding 5 Wilde dieren in de natuur helen.
Door de inwijding wordt je verbonden met de energie van de wilde dieren en hun natuurlijke leefomgeving. De energie werkt in op de natuur om deze te helen, helpt de dieren in het wild te overleven en zorgt ook voor de diersoorten die met uitsterven bedreigd worden.

 

Inwijding 6 Ondersteuning bij het overgaan (overlijden)
Je wordt verbonden met een sterke energie die je zal helpen bij stervensbegeleiding en ondersteuning geeft bij het liefdevol en in vrede overgaan van het dier.

 

Bonusinwijding.

Voor deze  7 prachtige cursus inwijdingen in dieren reiki betaal je samen 30 euro.

Dit is inclusief Nederlandse handleiding en certificaat per mail.