Reiki symbool: Goddelijkheid van het leven

 

 

 

Het symbool van de goddelijkheid van het leven

 

Tijdens onze Reiki-beoefening en meditaties kunnen we soms berichten en geschenken ontvangen van entiteiten van hoog niveau, zoals ik al eerder heb gezegd. Deze communicatie met hen kan ons in staat stellen nieuwe kennis op te doen die we kunnen gebruiken in onze beoefening en het dagelijks leven, waardoor de mogelijkheden van Reiki eindeloos worden!

Ik heb dit symbool een paar jaar geleden ontvangen en ik heb het op geen enkele andere plaats gezien, dus hoewel er veel Reiki-symbolen zijn en velen van hen voor soortgelijke dingen worden gebruikt, heb ik besloten om dit symbool sindsdien met jullie te delen Ik denk dat velen van jullie het nuttig zullen vinden, vooral omdat het erg krachtig is maar ook gemakkelijk te tekenen en te leren.

Het symbool van de goddelijkheid van het leven
Dit is een symbool dat je kunt gebruiken om je huis en de plek waar je dagelijks Reiki beoefent met energie te vullen. Het zorgt ervoor dat negatieve/lage energieën wegblijven door engelachtige entiteiten uit te nodigen. Het kan tijdens therapie worden gebruikt om de hoeveelheid energie die naar de patiënt wordt overgedragen te vergroten.

1Gebruik
Kamers reinigen, teken het symbool op de vloer van de plek die je met licht wilt vullen.
(Optioneel kun je het op de 4 muren en het plafond van de kamer tekenen)

Als het tijdens therapie wordt gebruikt, kun je het op de chakra’s tekenen om meer Reiki-energie te sturen, maar ik stel voor dat je het op het bed tekent waarop de patiënt de therapie krijgt, voordat het begint.

Meditatie, teken het op de vloer van het gebied waarin je mediteert om engelachtige entiteiten uit te nodigen.

Als je een bepaalde entiteit wilt uitnodigen bij het gebruik van dit symbool, hoeft u hem/haar alleen maar een naam te geven. Door dit symbool te gebruiken wanneer je visioenen hebt of zelfs contact maakt met entiteiten, worden hun berichten duidelijker en gemakkelijker te begrijpen.

Ik hoop dat je het nuttig vindt, symbolen zijn geschenken en ze kunnen veel goede dingen in je leven en Reiki-beoefening brengen!

Artikel door Alejandro Sánchez Martínez Reikimaster