Kunnen je baby of kind Engelen zien?

 

 

 

Zien baby’s engelen? Hoe weet je of je baby of kind engelen ziet?

Denk je dat je baby engelen ziet? Hier is een lijst met de meest voorkomende tekens die u helpen erachter te komen of uw baby engelen ziet

Sommige baby’s staren omhoog naar iets dat alleen zij kunnen zien. Kijken ze naar engelen?
Heb je ooit een baby in de lucht zien kijken en glimlachen naar iets dat niemand anders kon zien? Baby’s kunnen hun ogen soms heel lang op iets gericht houden en kirren alsof ze geamuseerd zijn door wat ze zien.

Als je je baby dit hebt zien doen, is de kans groot dat je baby naar engelen kijkt en geamuseerd wordt.

 

Iedereen wordt geboren met engelen bij zich.

We worden geboren met toegewezen engelen die ons helpen om van de geestenwereld naar het aardse rijk te gaan.

Alvorens herboren te worden, heeft een ziel een aards lichaam aangewezen, en de engelen helpen haar veilig herboren te worden op het aardse vlak. En wanneer een ziel uiteindelijk wordt herboren en een nieuw lichaam krijgt, blijven de engelen bij het nieuwe fysieke lichaam en bewaken het.

Wanneer baby’s ter wereld komen, zijn ze ‘dicht bij het graf’. Dit betekent dat ze “in de geest” aan Gene Zijde waren, wachtend om herboren te worden. En voordat ze herboren wordt, wordt een ziel beschermd door engelen en spirituele gidsen in de geestenwereld.

Baby’s kunnen de aanwezigheid van engelen nauwelijks negeren, omdat engelen meestal met vleugels verschijnen. En aangezien ze wezens van licht zijn, kunnen engelen in menselijke vorm verschijnen, omringd door een halo of gloed van licht. Bovendien kunnen engelen op verschillende hoogtes en kleuren verschijnen.

Waarom kunnen baby’s engelen zien terwijl de meeste volwassenen dat niet kunnen?

De meeste mensen twijfelen aan het bestaan ​​van engelen en geesten, omdat ze denken dat ze uit onze verbeelding zijn geboren. Baby’s zijn echter nog steeds onschuldig en niet beïnvloed door de samenleving en haar houding ten opzichte van geesten en engelen.

Jonge kinderen hebben ‘denkbeeldige vriendjes’ waarmee ze praten en spelen. Volwassenen hebben de neiging om hun schouders op te halen en te denken dat hun jonge kinderen een overactieve fantasie hebben, terwijl het in werkelijkheid zeer waarschijnlijk is dat deze kinderen interactie hebben met een engel.

Dus baby’s kunnen engelen zien omdat ze nog steeds vibrerend voor hen open staan ​​en niet geconditioneerd zijn om te denken dat wat ze zien niet echt is – zoals volwassenen dat wel hebben gedaan.

Heeft een baby die engelen ziet een speciale paranormale gave die andere baby’s niet hebben?

Het vermogen om engelen te zien is een bijzonder geschenk, omdat niet alle baby’s engelen kunnen zien. Naarmate sommige baby’s volwassen worden, behouden ze deze gave om engelen te kunnen zien en ermee te communiceren. Als volwassenen weten ze in hun hart dat wat ze ervaren echt is en niet kan worden verleid om anders te denken.

Dus als je weet dat je baby engelen ziet, ontmoedig hem dan niet. Verwelkom het geschenk en erken ook hun aanwezigheid. En als uw jonge kind beweert engelen te zien, probeer dan een open geest en hart te hebben. Vraag hen wat ze zien en met wie ze communiceren . Ouders zijn vaak te snel met oordelen en twijfelen aan hun kinderen zonder hen het voordeel van de twijfel te geven. Dat sommige mensen engelen niet kunnen zien of horen, betekent niet dat anderen dat niet kunnen en dat engelen niet bestaan.

Hebben engelen een sterkere band met baby’s dan met volwassenen?

Het vermogen om engelen te zien is een bijzonder geschenk, omdat niet alle baby’s engelen kunnen zien.

Het antwoord is nee. Sommige volwassenen zijn behoorlijk gevoelig voor de aanwezigheid van engelen, maar het komt vaker voor bij baby’s en jonge kinderen, omdat ze niet alle mentale barrières hebben die volwassenen ontwikkelen. Ze hebben geen vooropgezette vooroordelen waardoor ze meer open staan ​​voor een connectie.

Volwassenen kunnen vaak het vermogen ontwikkelen om engelen te zien, maar er is meestal veel training en oefening voor nodig om contact met hen te blijven houden. Dit gezegd hebbende, is angst en scepsis de belangrijkste barrière om contact te maken met engelen.

Om af te stemmen op engelen, is het cruciaal om vredig, niet-oordelend, ontspannen en open te staan ​​om te ontvangen. Baby’s zijn meestal van nature ontvankelijker. Maar als volwassenen verliezen we deze vaardigheden soms, wat een van de redenen is waarom volwassenen het moeilijker vinden om engelen te zien dan baby’s.

Denk je dat je baby engelen ziet? Hier is een lijst met de meest voorkomende tekenen dat uw baby engelen ziet

Je baby staart vaak in lege ruimtes, blinde muren of ramen.
Ze wijzen naar en praten over “iets” dat je niet kunt zien.
Je baby deelt zijn eten en drinken met een schijnbaar niet-bestaand wezen.
Je baby zegt woorden tegen iets in de lucht dat je niet kunt zien.
Wat moet je als ouder doen als je baby engeltjes ziet?

Engelen zijn hier altijd geweest sinds onheuglijke tijden, en velen van hen blijven bij ons vanaf het moment dat we geboren worden tot het moment dat we volwassen worden.

Onze beschermengelen leiden en beschermen ons; als we ooit van het goede pad afdwalen, geven onze engelen ons signalen die ons inspireren om terug te gaan in de goede richting.

Engelen zijn essentieel in ons leven. En als je baby engelen kan zien, is het een spannend en wonderbaarlijk cadeau!

Als je denkt dat je baby engelen ziet, zijn er dingen die je kunt doen om te steunen en te helpen. Praat eerst zachtjes tegen uw baby en ontmoedig hem niet om dit geschenk te gebruiken . Denk eraan, ontmoedig een kind nooit met een geschenk.

De meeste ouders zouden een piano voor ze kopen als ze een muzikaal vermogen toonden om erop te spelen. Als ze echter artistiek talent tonen, krijgen ze kleurpotloden en vingerverf en worden ze aangemoedigd om te tekenen om hun natuurlijke vaardigheden naar voren te brengen.

Ontken dus nooit de geestelijke gave van een kind. In plaats daarvan kun je je baby aanmoedigen om te communiceren met de beschermengelen die ze kunnen tegenkomen naarmate ze ouder worden, vooral wanneer ze te maken hebben met lastige situaties, of je kunt extra aanmoediging of begeleiding van hun engelen gebruiken.

Het is een algemeen geloof dat God kinderen zegende met extra zorg van beschermengelen.
En zo wordt het gemakkelijk voor kinderen om vast te houden aan het idee van een beschermengel die over hen waakt. Volwassenen kunnen twee dingen doen om kinderen te helpen geloven in beschermengelen. Ten eerste zouden ze kunnen suggereren dat een beschermengel de beste vriend van hun kinderen is. Maar ook en vooral is een beschermengel geen denkbeeldige vriend, maar een echte, een echte maar onzichtbare vriend die de hele tijd bij hen is en wiens taak het is om voor hen te zorgen.

Als de avond valt, als het overal donker is, wil elk kind dat iemand hem beschermt en angst afwendt. En ze hebben het! Met zijn pure en onvoorwaardelijke liefde waakt hun beschermengel over elk kind ter wereld.

Geloven in hun beschermengel is essentieel voor kinderen. Het helpt hen hun angsten te overwinnen (met name de angst voor verlating en eenzaamheid), vergroot het zelfvertrouwen en hun vermogen om te slagen.
Geloven in Guardian Angel helpt kinderen hun angsten en onzekerheden te overwinnen. Het helpt hen ook het vertrouwen op te bouwen om te bereiken wat ze willen, omdat ze zich beschermd en gesteund voelen.