Tweelingziel ontmoetingen

 

 

Tweelingzielen

 

De tweelingzielontmoeting is uniek. Hoewel in de hedendaagse tijd steeds meer tweelingzielontmoetingen plaatsvinden, gaat het naar schatting om 144.000 werkelijke tweelingzielparen wereldwijd. De meeste daarvan zijn geïncarneerd op het noordelijk halfrond en vooral ook in Nederland en België kom je in verhouding veel tweelingzielen tegen.

Samensmelting van tweelingzielen
De tweelingzielreis is een diepgaand, verwarrend en pijnlijk proces. Na de herkenning van je tweelingziel, verandert je leven voorgoed. De onvoorwaardelijke liefde die je voelt voor je tweelingziel gaat zo diep, dat het niet te vergelijken is met een aardse verliefdheid. Het gaat tegen elke logica in. Je tweelingziel is je enige echte liefde! De onderlinge binding is op alle vlakken immens groot, niemand kan deze liefde voor je tweelingziel doorbreken. Het verlangen om met elkaar samen te smelten is dan ook ongekend.

Transformatieproces
Na de herkenning van je tweelingziel word je uitgenodigd om het transformatieproces aan te gaan. Dat is een langzaam groei-, helings- en ervaringsproces dat jaren kan duren, waarbij aantrekken- en afstoten, het loslaten van oude angsten, patronen, overtuigingen en verwachtingen, en het leren van onvoorwaardelijke liefde een rol speelt. Tweelingzielen zijn elkaars complementaire deel. Je hebt een gezamenlijk Hoger Zelf. De ziel is opgesplitst geïncarneerd. Doordat je complementair bent aan elkaar, maak je continu een tegenbeweging. Je kan elkaar gewoonweg niet vangen. In deze relaties zijn concessies dan ook niet mogelijk. Je wordt in een tweelingziel relatie uitgedaagd om eerst de heelheid in jezelf te vinden, voordat de reünie met jouw andere helft kan plaatsvinden.

Verschil tweelingziel helften
In de transformatie krijg je te maken met buitengewone hoogte- en dieptepunten. De ene tweelingziel helft maakt een grote sprong in de persoonlijk, spirituele en paranormale ontwikkeling, waarbij diepe inzichten naar boven komen, en onthecht zich in vogelvlucht van alle aardse zaken zoals; thuisbasis, relaties en werk. Deze tweelingziel helft wordt veelal niet meer begrepen door de buitenwereld, waardoor hij/zij zich hopeloos eenzaam en onbegrepen kan voelen. De andere tweelingziel helft ontkent veelal de connectie en blijft ‘hangen’ in een situatie die reeds uitgewerkt is en/of vlucht weg voor de connectie door ‘afleiding’ te zoeken. Deze tweelingziel helft rent weg voor de connectie omdat deze diepe liefde niet te vertrouwen lijkt en hij/zij de pijn en problemen wil vermijden.

Reünie tweelingziel
Deze tweelingziel helft doorloopt het moeilijkste pad van beiden, waarin hij/zij het gevecht aangaat tussen de kleine ik en het Hogere Zelf. Uiteindelijk wordt het gevecht tegen de connectie vanuit de mind onhoudbaar omdat het gewoonweg niet mogelijk is om te winnen van het gezamenlijk Hogere Zelf en de kosmische sturing. De reünie tussen werkelijke tweelingzielen vindt altijd plaats en pas zodra het volledige karmische wiel doorlopen is. Alle karmische formaties worden opgeruimd, zodat je in een hogere liefdevolle harts- energieverbinding komt met het gezamenlijk Hogere Zelf.

Kundalini energie
Bij deze liefdevolle energiefrequentie speelt kundalini energie een belangrijke rol. Deze extatische energie wordt steeds krachtiger, waardoor je als het ware naar elkaar toe wordt getrokken. Het tweelingzielproces mag gezien worden als een spirituele ontwikkeling op een zeer hoog niveau, waarin zelfliefde en zelfrespect een belangrijke rol speelt en is alleen mogelijk als je een sterke persoonlijkheid bent. Het doorlopen van het tweelingziel proces is een missie an sich. Tweelingzielen zijn volhardend en kennen hun weg. Tweelingziel paren dragen uiteindelijk het nieuwe partnerschap uit, waarbij hun zeer hoge liefdesenergiefrequentie een boost geven aan de mensheid. Deze nieuwe partnerschap vorm mag nog worden gecreëerd.

Tweelingzielen zijn lichtwerkers
Tweelingzielen zijn zeer oude zielen die vrijwillig incarneren om deze missie te volbrengen en hebben daarvoor allemaal het juiste kosmische gereedschap. Ze weten van kinds af aan dat ze een belangrijke taak te vervullen hebben en voelen zich ‘anders’. Tweelingzielen zijn heuse lichtwerkers vanuit het hart, vaak van nature spirituele helers en voelen de interne drang om anderen te ondersteunen. Tweelingzielen zijn hoogsensitief en worden bijeengebracht om de kosmische energie weer terug te brengen in de harten van de mens.

Bron ; Internet