Excess Fat Care/ overtolig vetverzorging

 

 

Excess Fat Care

Founder: Mariah Windsong Couture

€15,00

 

 

Excess Fat Care is een eenvoudig en uitgebreid energiesysteem dat bestaat uit een flush en 2 Shakti’s om je lichaam te helpen overtollig vet te verminderen. Shakti zijn vrouwelijke goddelijke intelligenties die vergelijkbaar zijn met engelen, maar van een andere afkomst zijn. Ze reageren op oprechte bedoelingen. Er is zorg nodig om alle gifstoffen die door uw cellen vrijkomen als het vetgehalte afneemt, uit het lichaam te begeleiden.

Overtollig vet wordt gedefinieerd als grotere vetophopingen in jouw cellen dan prettig voor jou is. Dit systeem is ontworpen om het overtollige vet dat je lichaam met zich meedraagt, te verminderen. Als je dit energiesysteem regelmatig gebruikt en de Shakti de tijd geeft om met jouw lichaam te werken, zul je lichamelijk gunstige resultaten zien.

Je zult ook afgestemd worden op Metabolizer Shakti, wiens taak het is om met jouw lichaam te werken, zodat het begrijpt als je het vraagt ​​om overtollig vet te metaboliseren. Gewichtsverlies is een fysiek proces. Je wilt geen spieren verliezen. Je wilt dat het overtollige vet wordt gemetaboliseerd. Een deel ervan zal worden omgezet in energie, die je lichaam kan gebruiken, en een groot deel ervan zal vloeibaar worden gemaakt en via je nieren en blaas worden uitgescheiden.

Andere functies van Overtollige Vetzorg:

De Toxin Escort Shakti die de gifstoffen die jouw lichaam mogelijk in vet heeft opgeslagen, uit je lichaam begeleidt.

Cellular Memory Flush, dat is ontworpen om alleen de opnames van ongunstige reactiepatronen en emotionele indrukken weg te spoelen die op dit moment in ons leven geen voordeel voor jou hebben.

Zorg voor overtollig vet is effectief voor zowel mannen als vrouwen.

Als ondersteuning kan Lecithine belangrijk zijn om sneller vet te verbranden

Wat ontvang je:
Een eenmalige inwijding
2 Shakti’s om te activeren
Een Flush
Een handleiding
Een certificaat

 

En je kunt deze fijne inwijding doorgeven aan anderen