Rug Chakra’s opruimen

 

 

 

Je rugchakra’s opruimen

Artikel door Ananya Sen

 

Ik heb het over het opruimen van onze achterchakra’s. Jullie weten allemaal hoe het chakrasysteem eruit ziet. Het zijn energieschijven die zich in een lijn in het midden van het lichaam bevinden. Het voorste deel van de chakra’s bevindt zich aan de voorkant van het lichaam. En de achterkant van de chakra’s is naar de achterkant van ons lichaam gericht. De voorste chakra’s geven ons het vermogen om te geven, dit is wat we aan de wereld geven en hoe we de wereld waarnemen. De achterste chakra-punten is ons vermogen om te ontvangen. Dit is wat we van de wereld ontvangen, hoe de wereld ons waarneemt.

Ik ken veel Reiki-beoefenaars die de volgende problemen hebben. Misschien kun je erachter komen of je met dezelfde problemen wordt geconfronteerd.

Niet in staat om hun eigen doelen te manifesteren, maar kan de doelen van anderen manifesteren
Voel minder of lage energiestroom
Voel je moe of uitgeput na een healing
Voel je minder spiritueel bekrachtigd
Anderen vragen te veel van hun tijd, energie of geld
Geen tevredenheid / mededogen voelen na het genezen van anderen
Doen het professioneel niet zo goed als ze zouden willen.

Chakra’s
Als het bovenstaande waar is, kunnen je rugchakra’s geblokkeerd zijn. Dit kan gebeuren als je moeilijke tijden in je leven hebt of als je niet de juiste chakra-opruiming hebt gedaan. Ik ken veel beoefenaars die gewoon de voorste chakra’s van hun lichaam zuiveren. Dat is niet goed genoeg. We moeten kunnen ontvangen, want we verdienen het allemaal te ontvangen.

De kruin- en wortelchakra’s hebben geen voor- of achterkant. Maar de andere chakra’s hebben wel een rug. Dus de achterkant van het hoofd is het achterste derde oog, de achterkant van de nek is de achterste keel, de achterkant van het hart is het achterste hartchakra enzovoort.

Als je het moeilijk vindt om naar de achterste chakra-punten te reiken of als je gewoon lui bent om een ​​paar extra handposities te doen, voeg ik een eenvoudige methode bij om je achterste chakra’s te zuiveren om te beginnen met ontvangen van mensen en van het universum. Dit zal ook jouw geven en ontvangen in evenwicht brengen in relaties en op het werk.

Voordat je begint met je chakra-opruiming, teken je een grote HSZSN in de lucht voor je en zeg je 3 keer “verbind mijn achterste chakra’s met de voorkant van mijn lichaam.” Je bent verbonden, nu kun je gemakkelijk je normale chakra-opruiming doen, met de voorste handposities. Al het beste!